Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok
Ma és holnap hajdúszoboszlón vagyok a kempingbe. Lányt vagy párt keresek.
Ma és holnap hajdúszoboszlón vagyok a kempingbe. Lányt vagy párt keresek.
Sziasztok!
Sokat Debrecenben tartózkodó srác vagyok. Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz a hölgy örömére.
A mai nap is tökéletesen megfelel
Sokat Debrecenben tartózkodó srác vagyok. Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz a hölgy örömére.
A mai nap is tökéletesen megfelel
Bezzeg amikor üzemelt, alíg mentek vendégek...akkoriban sokkal közelebb volt Bp
ezért (is) szűnt meg!
Most hogy nincs, hiányzik
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 20:03
ezért (is) szűnt meg!
Most hogy nincs, hiányzik
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van itt olyan pàr vagy pasi aki jàrt a Kata bulijàba nyíregyházán?
ma egy párcsere nálunk veletek?
Debreceni lakás adott (Ez egy válasz TutiPárosDb üzenetére (tegnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:23
Debreceni lakás adott (Ez egy válasz TutiPárosDb üzenetére (tegnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit hetero alapon hármasra. Kb 40 éves korig. Utazni tudj, Debrecentől pár kmre lakunk. Szép napot kívánunk mindenkinek!
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit hetero alapon hármasra. Kb 40 éves korig. Utazni tudj, Debrecentől pár kmre lakunk. Szép napot kívánunk mindenkinek!
Délután 2 körül Debrecenben cumiznék, diszkrét ápolt pasi vagyok.
Teli élvezett gumit keresünk párommal, cserébe használt nedves bugyit tudnánk cserébe adni illetve videót hogy játszunk a gumival irj
Valaki ma délelőtt Hajdúszoboszló fürdőben?
Sziasztok! Párt keresek biszex pasival!
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
A holnapi Újfehértói koncerten szívesen ismerkedünk!
Keresek egy olyan személyt, nőt vagy bisex pasit, aki szívesen kényeztetné a lábam,csókolgatná és ilyenek. Teljesen tiszta ápolt. Kölcsönös francia is fontos,esetleg rá is verheted. Jászberény
Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van Diszkréció természetes!
Helyem van Diszkréció természetes!
Ma este Debrecenben vagy környékén 45 feletti hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi beleférhet.Akár szabadban is.
Sziasztok van olyan nő aki szereti ha masszirozzàk kis plusszal egybekötve is akár?Nyiregyi férfi vagyok
A régi szép idők és a bulik!
Sziasztok. Ma este Nyíregyházán valaki?
Olyan rég volt, hogy már csak halovány emlékek vannak. Kár érte!
Sziasztok Budapest Nyiregyhaza Miskolc útvonalán valakinek lenne kedve egy talira csak hetero holgy vagy pár vagy ha utaznátok az is meg oldható teherautóval leszek szállításban is tudok segíteni .
Választ privatba légy szíves koszi .
Választ privatba légy szíves koszi .

vazelinator