Polgáron hölgy esetleg kukkolható pár van napközben?
40 éveiben járó férfiként keresem olyan férfi társaságát aki kiváncsi hetero és bi iránt érdeklődik vagy egyedülálló férfi vagy p. Melegek ne is keressenek.
Nagyon kevés tapasztalatom van férfival.
Intelligencia és nem két soros levélírás alap, ne riadj vissza a hosszadalmas ismerkedéstől sem.
Ismerkedjünk, aztán meglátjuk.
Nagyon kevés tapasztalatom van férfival.
Intelligencia és nem két soros levélírás alap, ne riadj vissza a hosszadalmas ismerkedéstől sem.
Nyiregyi férfi titkos kalandot keres
Ma este 6 körül Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt pasi vagyok
Sziasztok ma este Nyírmada környékén keresem hölgy vagy pár társaságát.
Meztelenkedni szerető megleshető nőt vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Bi hölgyet illetve olyan párt keresünk ahol a hölgy bi aktív,!!!
Helyem van de utazni is tudunk!!!
Helyem van de utazni is tudunk!!!
Sziasztok. Ma délután fél 6 körül esetleg valaki?
Sziasztok! Szolnoki vagy környéki csinos nővel ismerkednék hosszabb tavú diszkrét kapcsolatra legalább is nem egy alkalom lenne a cél! Ápolt normális férfi vagyok a többi az adatlapomon.
Várom üzidet !!
Várom üzidet !!
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Még nem adom fel!
Bi hajlamú, ötvenes férfiként keresem azt a férfit, akinek nincs tapasztalata, csak hatalmas, néha már kezelhetetlen vágya van, hogy férfival szexeljen.
Rég próbálkozom már, de valami mindig hiányzott, nem jött össze az "online kémia" ha más nem, akkor a távolság, vagy a helyhiány tette lehetetlenné.
Melegek ne is keressenek, egy teljesen kezdővel szeretném felfedezni a férfitestet.
Helyed legyen.
Én sem voltam még soha férfival, házas vagyok, óvatos, légy te is az, kor, testalkat nem számít, de vonzanak a testesebb idősek...szőrösen...
Bi hajlamú, ötvenes férfiként keresem azt a férfit, akinek nincs tapasztalata, csak hatalmas, néha már kezelhetetlen vágya van, hogy férfival szexeljen.
Rég próbálkozom már, de valami mindig hiányzott, nem jött össze az "online kémia" ha más nem, akkor a távolság, vagy a helyhiány tette lehetetlenné.
Melegek ne is keressenek, egy teljesen kezdővel szeretném felfedezni a férfitestet.
Helyed legyen.
Én sem voltam még soha férfival, házas vagyok, óvatos, légy te is az, kor, testalkat nem számít, de vonzanak a testesebb idősek...szőrösen...
Szolnokon kukkolnék nőt,párt,férfit.
Hali ma napközben szivesen kukkolnánk párokat
Holnap, holnapután Mátészalka és környékéről 40 év körüli lányt/nőt keresek alkalmi kapcsolatra. Én 45 éves nem független pasi vagyok.
Sziasztok, holnap délelött molett hölgyet kényeztetnék, amennyiben érdekel a dolog írj rám.
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Meztelenkedni szerető megleshető nőt vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok!
Ma délelőtt szeretnék csatlakozni egy női partnerhez vagy esetleg egy párhoz.
Írjatok !
Ma délelőtt szeretnék csatlakozni egy női partnerhez vagy esetleg egy párhoz.
Írjatok !
A héten délutánonként ráérek szívesen ismerkednék Karcagon van helyem .
Ma este Hajdúnánáson kölcsönös szopásra
Keresem partnerem .
Keresem partnerem .

vazelinator

Hajni1999
Wildy