Ha van olyan hölgy aki kíváncsi az orosi útra, de egyedül fél, szívesen elkísérem.
Sziasztok ismerkednék Debrecenben környékén
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nekem eddig 5/0 az arányom ott. Mármint 5 alkalomból egyszer sem volt itt senki.
(Ez egy válasz Kozosszimpatia üzenetére (tegnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:52

Nem veled van baj... Próbálja fel hypolni a helyet,hogy népszerű legyen,és mehessen faszt verni....Nem mondom,hogy soha nem történik ott semmi,mert pl én is találkoztam már ott nővel,de nem így,hogy pont arra jártam,aztán ha már mindketten ott vagyunk,akkor dugunk? Mert van ilyen sztorija is... Nekünk előre megbeszélt volt a hely....Egyébként igen,járnak oda,de nagyon ritkán,és kevesen...Nem szabad mindent elhinni,amit itt írnak....
Sziasztok, holnap szopnék szoboszlón helyem lessz írjatok privát!!
Nem veled van baj... Próbálja fel hypolni a helyet,hogy népszerű legyen,és mehessen faszt verni....Nem mondom,hogy soha nem történik ott semmi,mert pl én is találkoztam már ott nővel,de nem így,hogy pont arra jártam,aztán ha már mindketten ott vagyunk,akkor dugunk? Mert van ilyen sztorija is... Nekünk előre megbeszélt volt a hely....Egyébként igen,járnak oda,de nagyon ritkán,és kevesen...Nem szabad mindent elhinni,amit itt írnak....
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:47

Tuti hogy velem van a baj, de én bármikor benézek az Orosi helyre nemhogy akció kész nőt, vagy esetleg kukkolható párt de még embert sem látok soha.
Szevasztok. Profi képzett masszőr vagyok. Üzenetek ha látnátok bennem fantáziát
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyíradonyból vagy közeléből valaki? Diszkréció fontos!! Írj privátban

Én is szívesen mennék ha van kint pár .
(Ez egy válasz jani81 üzenetére (tegnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
irj,
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:47

Tuti hogy velem van a baj, de én bármikor benézek az Orosi helyre nemhogy akció kész nőt, vagy esetleg kukkolható párt de még embert sem látok soha.
sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Szabolcs megyei hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Igen törölték. Meg tiltottak 3 napra engem is mert létre mertem hozni egy tematikus témát.
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (tegnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:29

Szia! Sajnos nem jó a link, valószínűleg törölték már a témát pedig eléggé aktuális lenne.
Nem neked szántam sorry, csak nem lehet törölni, csupán módosítani.
Nem neked szántam sorry, csak nem lehet törölni, csupán módosítani.
Még negyed órát maradok, hátha jönne valaki/k
Itt maszturbálok magamban berettyóújfaluban a herpályi csonka toronynál, érkezik Hölgy vagy Pár mostanában?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek egy kis kalandra.
Gratulálok. Ez olyan hihetetlen, egy csaj ott magában vár, hogy valaki arra menjen?? Nagy szerencséd volt.
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:10

11:30 körül voltam ma kint, volt egy csajszi ( középkorú ) egy szürke suzukival, szólóban,
így hát összejöttünk úgy hirtelen
Elhiszem hogy sok embernek kiesik, vagy messzinek tűnik, de legalább nyugis. Ami viszont itt is gáz, és nem értem miért is kell szemetelni, szétdobálni flakont, alu dobozokat, használt óvszereket, zsepiket cigaretta csikkeket, stb
Az lesz- illetve ez lesz a hely veszte, a szemetelés ha megy, akkor majd ezt az utat is lezárják, nem is értem, hogy egyes emberek miért ilyen igénytelenek és a környezetre nincsenek tekintettel- de csak kiemelem, a TISZTELET A KIVÉTELNEK
kérem akik eddig nem tették vigyázzanak a környezetre, természetre. Ez mindenki érdeke IS

Elhiszem hogy sok embernek kiesik, vagy messzinek tűnik, de legalább nyugis. Ami viszont itt is gáz, és nem értem miért is kell szemetelni, szétdobálni flakont, alu dobozokat, használt óvszereket, zsepiket cigaretta csikkeket, stb
Az lesz- illetve ez lesz a hely veszte, a szemetelés ha megy, akkor majd ezt az utat is lezárják, nem is értem, hogy egyes emberek miért ilyen igénytelenek és a környezetre nincsenek tekintettel- de csak kiemelem, a TISZTELET A KIVÉTELNEK

Szia! Sajnos nem jó a link, valószínűleg törölték már a témát pedig eléggé aktuális lenne.
Nem neked szántam sorry, csak nem lehet törölni, csupán módosítani. (Ez egy válasz masszőrpasi86 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 14:50
Nem neked szántam sorry, csak nem lehet törölni, csupán módosítani. (Ez egy válasz masszőrpasi86 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
14:00ra kint vagyok Berettyóújfalu csonka toronynál, Hölgyek Párok társaságát keresek . 29éves magára igényes pasi vagyok