Jóreggelt! Hölgyet keresek ma délelőtt Debrecenben akinek lenne kedve alkalmi kalandhoz. Diszkréció fontos!
viberen ismerkedünk 70 3747733
Debrecen és vonzáskörzetében pár ismerkedni? Kizárólag a hölgy örömére! Kulturált jól meg jelenésű pár ismertségét szívesen veszem!

sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatna ha elotte dugjak hasznalhak a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
Csütörtökön napközben keresek hölgyet vagy párt Debrecenben vagy környékén helyem lenne!
Sziasztok hétfő délelőtt Debrecen Vekeri tó jön valaki én ott leszek
Debrecen hétfőn délelőtt bi pasit keresek aki jönne velem kurvázni csat tudok fizetős
Hölgyet,párt,pasit keresek....
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok MA FOGADNÉK Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Tiszafüred és környékén valaki,valakik??
Hölgyet, párt keresek
Hívtalak benneteket beleszoltatok aztán leraktátok!
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2025. 09. 27. szombat 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.A jövő hétvégén egy helyes párt vendégül látnék.Utazni is tudok.
debreceni tali hétfőn délelőtt kit érdekel
Párt, házaspárt keresek, helyem van, de utazok is . peti privire
Ma esti iszogatáshoz és üveg pörgetős, vagy szex társasjátékozáshoz keresünk bisex női tagú párt. Több infó privátban!
Sziasztok Jászberény és környékén van hölgy vagy pár aki ismerkedne
Sziasztok! A hétvégén Nyíradony és környékén alkalmi kaland? Diszkréció fontos!! Légy ápolt
Ma délután aktív pasi Tiszafüreden?