Mátészalkától hajdúsámsonig alkalmi kaland valaki? Bármelyek útba eső városban? Nyírbátoron keresztül megyek sofőr vagyok, diszkréció fontos!
Nyíregyházan ma szopni szeretnék...
Mátészalkán most hölgy? Diszkréció fontos!
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Van kivel,de nincs hol? Búvóhely pároknak.
Helló!
Sárospatak és környékén ( Sátoraljaújhely, Szerencs, Kisvárda és Kassa - Királyhelmec-Terebes ) kényeztetnék nőt, párhoz csatlakoznék!
Helyem van, utazni tudok!
Cuckold, 2+1, hotwife, ... sok minden érdekel!
Sárospatak és környékén ( Sátoraljaújhely, Szerencs, Kisvárda és Kassa - Királyhelmec-Terebes ) kényeztetnék nőt, párhoz csatlakoznék!
Helyem van, utazni tudok!
Cuckold, 2+1, hotwife, ... sok minden érdekel!
Debreceni párt keresek akiket izgat ha nézik őket
Sziasztok. Ma esetleg hölgy,vagy pár hetero alapon,aki nagy méretű pasit keres? Nyíregyháza környékén.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! 50 es, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szolnoki hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra .Hétköznapi izgalmasabb esték ami jó is lehetne!
Sziasztok!
Kisvárda környékéről van itt pár aki pasit keres?
Kisvárda környékéről van itt pár aki pasit keres?
Sziasztok! Nyiregy környékén nővel ismerkednék titkos kalandra helyem lenne!! Molett telt nőkkel is szivesen ismerkedek!Irj rám egyszer élünk!
Sziasztok valaki hetvegen tiszafured?
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok tali akar ma
(Ez egy válasz Nyiregyipar96 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 11:31

Sziasztok 28 éves pár vagyok, és nyíregyházán keresünk harmadiknak nagy intimmel pasit a lány örömére! Helyünk van !
Nyiregy-debrecen környeken bi pasit keresek most
Szolnokon part kukkolnek 36 eves srac vagyok

Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok. Lányokkal vagy párokkal találkoznék ma sóstón