Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Nógrádban napközben szabadidővel rendelkező Nőt keresek kölcsönös kényeztetésre,pártokhoz is szívesen beszállok hetero alapon.
Ma Miskolc és vonzáskörzetében levő hölgyek , lányok ?
Tokaj környéki csaj van?
Helló
Valaki verné párom bugyijára? Hatvan
Valaki verné párom bugyijára? Hatvan
Sziasztok
Hölgy, esetleg pár Hatvan, Gyöngyös környéke? Sok minden érdekel.
Hölgy, esetleg pár Hatvan, Gyöngyös környéke? Sok minden érdekel.
Kedves hölgyek! Ha valakit érdekel punci masszirozás természetesen nyelvvel nyugodtan írjon!
08.22. csütörtök napközben Miskolc környékén átutazóban leszek, déltől lesz pár szabad órám hölgyet, párt keresek.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Holnapi napon Miskolcon tartózkodom és lesz egy kis időm. Esetleg van ott olyan akit érdekelhet egy gyors találka? Lány-fiú vagy akár pár is. Semmi jónak nem vagyok elrontója.

Sziasztok! Ma delutan, este Miskolc kornyeken holgy vagy par aki kalandozna?
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 21:56
Törölt felhasználó (4680535)

40 es bisex ferfit keresunk akit egyutt szophatnank parommal.
Kizaro ok :arcszorzet,szoros intim!
Miskolc-Eger kornyekerol keresunk!!
Viber kell!!
Viber kell!!
40 es bisex ferfit keresunk akit egyutt szophatnank parommal.
Viber kell!!
Viber kell!!
Sziasztok holnap Egerben szeretnék egy jót masztizni ha valaki tud helyet írjon nyugodtan kukkolhatsz közben írj és küldöm a számom
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a pasit izgatná ha ket farok egyszerre lenne a felesege puncijaba? Hely kellene utazni tudok!
Keresnék Lányt,vagy hölgyet Miskolc környékéről
Szívesen nyalnám!
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 07:51

Sziasztok! Miskolc környékén kisebb max. 15 cm intimmel rendelkező pasi aki szivesen nyalna egy duci 40-es feleségnek?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Hd
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Hd
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !