Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Szép napot mindenkinek!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Gyöngyös Tesco mögötti mellékutra jár valaki szexelni kukkolni?
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára, passzív női ruci kedvelő vagyok. Érett idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék, vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Mezökövesd miskolc közötti útvonalon parokhoz csatlakoznék bi pasi ként!! Illetve bi pasikhoz, vagy meleg pasikhoz autóban!!!!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Barcikai csajost keresnék..
Állandó szexpartnerem keresem ápolt, normális, diszkrét férfi személyében. Én aktív vagyok.
Sziasztok holnap délelöt Hatvanban szopni imádot keresek
Sziasztok!
Salgótarjánban keresek pénteken (16.-án) napközben ráérő srácot aki megdugna
Salgótarjánban keresek pénteken (16.-án) napközben ráérő srácot aki megdugna
Sziasztok!
Miskolcon ma estére párokat keresünk, adatlapunk alapján.
Hely megoldott
Miskolcon ma estére párokat keresünk, adatlapunk alapján.
Hely megoldott
Ma Miskolcon igényes, fogadni tudó pasi van? Privátban írj.
Ma Miskolcon igényes, fogadni tudó pasi van? Privátban írj.
Sziasztok eger Recsk gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Miskolcon passzív pasi?
Hellyel?
Hellyel?
Sziasztok ! Hölgyek , párok kellemes társasága lennék ma este. Heves megye és környékein …Utazni tudok, fogadni nem .
Miskolcon valaki hellyel?
Ma este fogadni tudó pasi heves megye?
Párként keresünk heteró alapon.
Párként keresünk heteró alapon.
Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó srácot vagy srácokat (30-50 év között). Helyünk jelenleg nincs de 100 km-en belül szívesen utazunk.
Sziasztok!!40 es maga sportos pasi nagy intimmel,párral ismerkedne ma közös nudis termál fürdőzés,szex.Kis csendes swinger jellegű nudiban a Tisza tónál.