196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Ma este --- > Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Holnap estére keresek párt szolo hölgyet helyem van.
Pártkeresünk maestère ,fogadnitudunk ,csak ojanpárokirjanak akik komojanis gondolják,leveleketprivátba.
Sziasztok! Minden jóra nyitott pasi hölgyek, párok ismerettségét keresi.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok valaki esetleg Tállya közelében ?

Sziasztok !Ismerkednék igenyes ,csinos elhanyagolt hölgyekkel ,esetleg párokkal !En egy Miskolci 38 éves jóképű férfi vagyok !Varom a válaszokat !
Sziasztok !Ismerkednék igényes csinos,elhanyagolt hölgyekkel esetleg párokkal is !En egy Miskolci 38 éves jóképű férfi vagyok !Varom a válaszokat !
Sziasztok Miskolc kke valaki?
40 éves korig keresünk közös masztira férfit! 40f 36 l
sziasztok olyan pasik vannak-e itt akit izgatná ha megdugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Szopni szerető és tudó partnert keresek Gyöngyös környékén

Ma vagy holnap estére Ózd környékén keresek párt, hölgyet, esetleg pasit.
Ma estére Miskolcon igényes pár?
Partner keresek Petőfibányán teljes diszkréció mellett
Sziasztok szívesen csatlakoznék párokhoz nő örömére 100 heteroszexuális vagyok eger környékén
Szimpi párt keresünk maestère ill holnapestère fogadnitudunk ,csak ojanpár irjon aki komojanis gondolja.leveleketprivátba.
Kover pasi szopatna
Sziasztok! Hétvégére keresnék kikapcsolódást! Hetero alapon! 37 éves normál testalkatú tiszta ,ápolt férfiként keresem partneremet. Helyem sajnos nincs,utazni viszont tudok. Nem feltétlen durr bele a közepébe tipust keresek.