ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió (Borsod, Heves, Nógrád)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád
Nagyobb városok: Miskolc, Eger, Salgótarján

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17062   ma 11:16
72-es pasi 72-es pasi
Nem neked szólt az írásom. Az egyetlen igénytelen itt, az pont te vagy azzal a stílussal és emberi butasággal, amit mutatsz magadról. Az intelligencia igen messze áll tőled.
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (tegnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:55
Aaaaa milyen szépen egyenletesen le vagy barnulva ! Istenem ! Nézzél már magadra ! Hu de gáz ! Itt mindenki igénytelen rajtunk kívül ! ? Írjon az aki úgy gondolja megüti a mi szintünket!
#17061   ma 11:15
bigkar bigkar
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv wave
#17060   ma 10:47
edvinmccain edvinmccain
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
#17059   ma 09:28
Spartacus Spartacus
Sziasztok.olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
#17058   ma 07:14
Erotika01 Erotika01
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások ! eljen
#17057   ma 06:47
Alazok Alazok
Ózd környékén le szona valaki
#17056   tegnap 20:58
Sönc 50 Sönc 50
Igazad van. Egy állítólag diplomás ember hogyan írhat nyilvánosan!
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (tegnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:02
Tudod itt látszik meg az IQ-d!
#17055   tegnap 20:02
Papaka Papaka
Tudod itt látszik meg az IQ-d!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (tegnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:29
Kevés vagy nekünk ! Nagyon kevés ! Nagyon nagyon kevés ! Impotens vagy és 3 centis a pöcsöd ! Takarodj !
#17054   tegnap 18:42
Masszőrman86 Masszőrman86
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek ma estére, aki(k) szívesen kalandoznának velem közös szimpátia esetén. Utazni tudok..
#17053   tegnap 17:55
szexbiszex szexbiszex
Aaaaa milyen szépen egyenletesen le vagy barnulva ! Istenem ! Nézzél már magadra ! Hu de gáz ! Itt mindenki igénytelen rajtunk kívül ! ? Írjon az aki úgy gondolja megüti a mi szintünket!
(Ez egy válasz 72-es pasi üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:46
Eger környéki nővel, esetleg párral ismerkednék. Csak hetero alapon.
#17052   tegnap 17:48
szexbiszex szexbiszex
Az én seggem nyald ki !
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (tegnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:30
Szívesen taliznák veletek!Szophatnánk egymást a Bari nödet ki nyalnám!!
#17051   tegnap 17:46
72-es pasi 72-es pasi
Eger környéki nővel, esetleg párral ismerkednék. Csak hetero alapon.
#17050   tegnap 17:43
szexbiszex szexbiszex
Heterók ,dagadtak, szörösek ,impotensek ,cuckoldozok ,agglegények takarodj ,írástudatlanok /analfabéták / Nem is értem h minek irtok ? Olvass és értelmezz !
#17049   tegnap 17:29
szexbiszex szexbiszex
Kevés vagy nekünk ! Nagyon kevés ! Nagyon nagyon kevés ! Impotens vagy és 3 centis a pöcsöd ! Takarodj !
#17048   tegnap 17:13
Csakbisex Csakbisex
Salgótarján, Hatvan, Gyöngyös körzetben keresem aki rácuppanna a vonóhorgomra. (akár rendszeresen is)
#17047   tegnap 16:39
Szexmozi Szexmozi
Sziasztok szívesen ismerkednenk
(Ez egy válasz bakla üzenetére (tegnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:05
Sziasztok!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
#17046   tegnap 16:30
Papaka Papaka
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (tegnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:46
Szia ! Benne vagyok de a barátnőm is szeretne két biszex pasival együtt lenni ! Adatlapom alapján !
#17045   tegnap 14:16
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
#17044   tegnap 14:07
odafigyelés odafigyelés
Sziasztok!

Házas férfiként olyan párt keresek, ahol a női taggal kettesben lehet találkozni — a férfi tudtával és beleegyezésével. Fontos számomra, hogy mielőtt bármi történne, legyen egy közös, személyes találkozó mindhármunk között. Így szeretném megmutatni, hogy tisztelettel viszonyulok hozzájuk és a kapcsolatukhoz.

Elsődlegesen az érdekel, hogy a pár hölgy tagjával lehessek kettesben — akár úgy, hogy a férfi nincs jelen, akár másik szobában tartózkodik. Izgat a gondolat, hogy titokban figyel, hallgatja, mi történik, majd ezt a nő megosztja vele. Idővel el tudok képzelni olyan helyzetet is, ahol a férfi passzívan vagy aktívan is részt vesz.

Régen nagyon szerettem a szexet, de az elmúlt években ez sajnos eltűnt az életemből. A házasságomban szinte megszűnt az intimitás, emiatt elbizonytalanodtam abban, milyen lennék, ha újra közel kerülnék valakihez. Olyan nőt (és párt) keresek, aki nem vár azonnal csodát, aki türelmes és megértő — akinek a társaságában újra önmagam lehetek, felszabadultan élhetem meg azt, amitől korábban férfinak éreztem magam.

Nemcsak a szex érdekel, hanem a hangulat, a beszélgetés, közös nevetés is. Egy olyan kapcsolatot keresek, ami baráti, bensőséges, de van benne testi vonzalom is.

A vágyaim között alap a csókolózás, az orális kényeztetés, és ha kölcsönösen rendben van, akkor az óvszer nélküli együttlét is. Ehhez természetesen vállalok friss STD szűrést. Sok mindenre nyitott vagyok, de hogy mi valósul meg, az mindig a kémia és a közös igények függvénye.

Nem egyéjszakás kalandot keresek, hanem hosszabb távú, bensőséges kapcsolatot. Olyan nőt, akinek van párja, aki elfogadja és támogatja ezt a helyzetet. Ez számomra biztonságot és izgalmat jelent.

A találkozásokat havi egy-két alkalommal képzelem el, lehetőleg fél vagy egész napos/estés formában, hogy ne kelljen kapkodni, legyen időnk egymásra. Az utazást szívesen vállalom, az első találkozóra ez természetes. Ha szükséges, helyszínt is tudok biztosítani.

Külsőre számomra az arc a legfontosabb — a szépség, kisugárzás, tekintet. Nagyon vonz, ha egy nő szépen beszél, választékosan fogalmaz, és kellemes a hangja. A telt testalkat kevésbé vonz, de egy kis felesleg nem probléma. Ami igazán számít: legyen ápolt és igényes önmagára.

Ha kölcsönös a szimpátia, szívesen adok Viber elérhetőséget, és küldök képet is magamról.
#17043   tegnap 14:05
bakla bakla
Sziasztok!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 17062db
Utolsó üzenet: ma 11:16

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!