Nem neked szólt az írásom. Az egyetlen igénytelen itt, az pont te vagy azzal a stílussal és emberi butasággal, amit mutatsz magadról. Az intelligencia igen messze áll tőled.
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (tegnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:55

Aaaaa milyen szépen egyenletesen le vagy barnulva ! Istenem ! Nézzél már magadra ! Hu de gáz ! Itt mindenki igénytelen rajtunk kívül ! ? Írjon az aki úgy gondolja megüti a mi szintünket!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok.olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ózd környékén le szona valaki
Igazad van. Egy állítólag diplomás ember hogyan írhat nyilvánosan!
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (tegnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod itt látszik meg az IQ-d!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (tegnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:29

Kevés vagy nekünk ! Nagyon kevés ! Nagyon nagyon kevés ! Impotens vagy és 3 centis a pöcsöd ! Takarodj !
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek ma estére, aki(k) szívesen kalandoznának velem közös szimpátia esetén. Utazni tudok..
Aaaaa milyen szépen egyenletesen le vagy barnulva ! Istenem ! Nézzél már magadra ! Hu de gáz ! Itt mindenki igénytelen rajtunk kívül ! ? Írjon az aki úgy gondolja megüti a mi szintünket!
(Ez egy válasz 72-es pasi üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én seggem nyald ki !
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (tegnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Eger környéki nővel, esetleg párral ismerkednék. Csak hetero alapon.
Heterók ,dagadtak, szörösek ,impotensek ,cuckoldozok ,agglegények takarodj ,írástudatlanok /analfabéták / Nem is értem h minek irtok ? Olvass és értelmezz !
Kevés vagy nekünk ! Nagyon kevés ! Nagyon nagyon kevés ! Impotens vagy és 3 centis a pöcsöd ! Takarodj !
Salgótarján, Hatvan, Gyöngyös körzetben keresem aki rácuppanna a vonóhorgomra. (akár rendszeresen is)
Sziasztok szívesen ismerkednenk
(Ez egy válasz bakla üzenetére (tegnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen taliznák veletek!Szophatnánk egymást a Bari nödet ki nyalnám!!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (tegnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:46

Szia ! Benne vagyok de a barátnőm is szeretne két biszex pasival együtt lenni ! Adatlapom alapján !
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Házas férfiként olyan párt keresek, ahol a női taggal kettesben lehet találkozni — a férfi tudtával és beleegyezésével. Fontos számomra, hogy mielőtt bármi történne, legyen egy közös, személyes találkozó mindhármunk között. Így szeretném megmutatni, hogy tisztelettel viszonyulok hozzájuk és a kapcsolatukhoz.
Elsődlegesen az érdekel, hogy a pár hölgy tagjával lehessek kettesben — akár úgy, hogy a férfi nincs jelen, akár másik szobában tartózkodik. Izgat a gondolat, hogy titokban figyel, hallgatja, mi történik, majd ezt a nő megosztja vele. Idővel el tudok képzelni olyan helyzetet is, ahol a férfi passzívan vagy aktívan is részt vesz.
Régen nagyon szerettem a szexet, de az elmúlt években ez sajnos eltűnt az életemből. A házasságomban szinte megszűnt az intimitás, emiatt elbizonytalanodtam abban, milyen lennék, ha újra közel kerülnék valakihez. Olyan nőt (és párt) keresek, aki nem vár azonnal csodát, aki türelmes és megértő — akinek a társaságában újra önmagam lehetek, felszabadultan élhetem meg azt, amitől korábban férfinak éreztem magam.
Nemcsak a szex érdekel, hanem a hangulat, a beszélgetés, közös nevetés is. Egy olyan kapcsolatot keresek, ami baráti, bensőséges, de van benne testi vonzalom is.
A vágyaim között alap a csókolózás, az orális kényeztetés, és ha kölcsönösen rendben van, akkor az óvszer nélküli együttlét is. Ehhez természetesen vállalok friss STD szűrést. Sok mindenre nyitott vagyok, de hogy mi valósul meg, az mindig a kémia és a közös igények függvénye.
Nem egyéjszakás kalandot keresek, hanem hosszabb távú, bensőséges kapcsolatot. Olyan nőt, akinek van párja, aki elfogadja és támogatja ezt a helyzetet. Ez számomra biztonságot és izgalmat jelent.
A találkozásokat havi egy-két alkalommal képzelem el, lehetőleg fél vagy egész napos/estés formában, hogy ne kelljen kapkodni, legyen időnk egymásra. Az utazást szívesen vállalom, az első találkozóra ez természetes. Ha szükséges, helyszínt is tudok biztosítani.
Külsőre számomra az arc a legfontosabb — a szépség, kisugárzás, tekintet. Nagyon vonz, ha egy nő szépen beszél, választékosan fogalmaz, és kellemes a hangja. A telt testalkat kevésbé vonz, de egy kis felesleg nem probléma. Ami igazán számít: legyen ápolt és igényes önmagára.
Ha kölcsönös a szimpátia, szívesen adok Viber elérhetőséget, és küldök képet is magamról.
Házas férfiként olyan párt keresek, ahol a női taggal kettesben lehet találkozni — a férfi tudtával és beleegyezésével. Fontos számomra, hogy mielőtt bármi történne, legyen egy közös, személyes találkozó mindhármunk között. Így szeretném megmutatni, hogy tisztelettel viszonyulok hozzájuk és a kapcsolatukhoz.
Elsődlegesen az érdekel, hogy a pár hölgy tagjával lehessek kettesben — akár úgy, hogy a férfi nincs jelen, akár másik szobában tartózkodik. Izgat a gondolat, hogy titokban figyel, hallgatja, mi történik, majd ezt a nő megosztja vele. Idővel el tudok képzelni olyan helyzetet is, ahol a férfi passzívan vagy aktívan is részt vesz.
Régen nagyon szerettem a szexet, de az elmúlt években ez sajnos eltűnt az életemből. A házasságomban szinte megszűnt az intimitás, emiatt elbizonytalanodtam abban, milyen lennék, ha újra közel kerülnék valakihez. Olyan nőt (és párt) keresek, aki nem vár azonnal csodát, aki türelmes és megértő — akinek a társaságában újra önmagam lehetek, felszabadultan élhetem meg azt, amitől korábban férfinak éreztem magam.
Nemcsak a szex érdekel, hanem a hangulat, a beszélgetés, közös nevetés is. Egy olyan kapcsolatot keresek, ami baráti, bensőséges, de van benne testi vonzalom is.
A vágyaim között alap a csókolózás, az orális kényeztetés, és ha kölcsönösen rendben van, akkor az óvszer nélküli együttlét is. Ehhez természetesen vállalok friss STD szűrést. Sok mindenre nyitott vagyok, de hogy mi valósul meg, az mindig a kémia és a közös igények függvénye.
Nem egyéjszakás kalandot keresek, hanem hosszabb távú, bensőséges kapcsolatot. Olyan nőt, akinek van párja, aki elfogadja és támogatja ezt a helyzetet. Ez számomra biztonságot és izgalmat jelent.
A találkozásokat havi egy-két alkalommal képzelem el, lehetőleg fél vagy egész napos/estés formában, hogy ne kelljen kapkodni, legyen időnk egymásra. Az utazást szívesen vállalom, az első találkozóra ez természetes. Ha szükséges, helyszínt is tudok biztosítani.
Külsőre számomra az arc a legfontosabb — a szépség, kisugárzás, tekintet. Nagyon vonz, ha egy nő szépen beszél, választékosan fogalmaz, és kellemes a hangja. A telt testalkat kevésbé vonz, de egy kis felesleg nem probléma. Ami igazán számít: legyen ápolt és igényes önmagára.
Ha kölcsönös a szimpátia, szívesen adok Viber elérhetőséget, és küldök képet is magamról.
Sziasztok!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!