Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hölgyet vagy párt keresek
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
szep napot olyan nyitot párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte hasznaljak a felseget s helyuk is lenne azaz tudnanaka fogadni 4 tav nem gond utazni tudnek!
Sziasztok
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Sziasztok! 19én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki csatlakozna, keressetek privátban!
Van itt vki?
Sziasztok!Barcikai csajost keresek!(szeress fejni
)
)
Sziasztok ! Hölgyet, párt vagy bátor barátnőket keresek ma estére. Utazom, de helyem.is van Egerben.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Itt vagyok Egerből ...
Mik a hírek? (Ez egy válasz Tibor232 üzenetére (tegnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mik a hírek? (Ez egy válasz Tibor232 üzenetére (tegnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy,pár,pasi Eger és 50 km-es körzetéböl?!
Sziasztok! Ma este egy srác?
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hölgyet párt keresek
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Miskolcon várok párt a lakásomban, gyertek szorakozzunk kicsit
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Ma este (is) masszíroznék, kényeztetnék feleséget, barátnőt a férje/barátja előtt! Heves megye és környékein..

vazelinator

mariusika27
Vida Valentine