Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Ma estefelé Miskolc környékén valaki?
Sziasztok! Hatvanban valaki?
Sziasztok!
Holnap este Bogácson leszek a Hintóvölgyben, ismerkednék.
Holnap este Bogácson leszek a Hintóvölgyben, ismerkednék.
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt ( és / vagy masszőzt ) , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban -.-
Egyedülálló hölgyet vagy párt keresek minden jóra,hetero alapon.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok Péntek estére vagy szombat estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Mostanság kaland?
31 éves vagyok, sportos testalkattal, nagy… fantáziával (meg mással is, de azt nem spoilerezem)
Nem vagyok szuperhős, de elég jól bánok a testtel – főleg, ha nem csak az enyémről van szó. Olyan nőt vagy párt keresek, akikkel lehet nevetni, izzani, kísérletezni, és néha elveszni az élvezetben úgy, hogy a világ is megszűnik körülöttünk. Ha szereted a forró helyzeteket, de nem veszed magad túl komolyan, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni velem. És ha kérdeznéd: igen, bírom szusszal.
Nem vagyok szuperhős, de elég jól bánok a testtel – főleg, ha nem csak az enyémről van szó. Olyan nőt vagy párt keresek, akikkel lehet nevetni, izzani, kísérletezni, és néha elveszni az élvezetben úgy, hogy a világ is megszűnik körülöttünk. Ha szereted a forró helyzeteket, de nem veszed magad túl komolyan, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni velem. És ha kérdeznéd: igen, bírom szusszal.
Miskolc, vagy kke. valaki dugható?
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok, szombaton tali a nyeki nudin? Parok jelentkezeset varjuk.Szeretunk ismerkedni, baratkozni. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Kazincbarcikán ma délelőtt kis szex???? Írjatok
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Barcikai fejőnöt keresek...megbeszéljük!!

Sziasztok, szombaton tali a nyeki nudin? Parok jelentkezeset varjuk.Szeretunk ismerkedni, baratkozni. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Ma délután párt keresek nudizás napozás medencézés szex.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.Heves megye.