Hali péntek délelőtt keresek aktív bikát Miskolcon hely kell 45 plusz előnyben
Szombat este?
(Ez egy válasz kevin282 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 12:27

Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szeretnék végre sexelni egy jót aki meresz is Miskolc-Kazincbarcika-Ózd
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok.Párt keresek ma este a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szopatják,dugják a párját,méretes szerszámmal.
Ma este Eger környéke
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok. Ma párt keresek délelőttre Eger ,Füzesabony környékén
Sziasztok. N49 ffi 42 éves duci házaspár vagyunk. Hozzánk hasonló ápolt igényes párral ismerkednènk. Budapest - Pest megye. Utazni fogadni is tudunk. Privát üzeneteket várunk
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek,!
Privátban telefonszám csere!
Üdv !
Adatlapom alapján keresek,!
Privátban telefonszám csere!
Üdv !
22.én hétfő délelőttre keresünk cuckoldra valamint 3-as szexre férfit hetero alapon a hölgytagunk örömére, helyünk van.
43éves komoly pàr vagyunk..Komoly fiú barátot keresünk...
sziasztok feleseget dugnek a férje elott most 7vegen esetleg?(cuckold)!Hely kellene utazni tudnek!
Miskolci biszex párt keresek kölcsönös szexre vagy hölgyet
Sziasztok! Szombat (május 20) Demjénben leszünk. Kizárólag a délutáni órákra keresünk 30-45 év közötti átlagos testalkatú nem dohányzó hetero párt. Megkérnénk a szóló és nőnek regisztrált férfiakat hogy ne írjanak! Köszönjük !!
Feleség dupla örömére keresünk adatlapunk szerinti férfit .
Holnap este Eger környékén keresünk
Sziasztok ! Május 19 péntek estére 2 hölgy- 1 fiú mellé keresünk negyediknek még egy fiút, esetleg párt Miskolcon . Elvárások : 25- 45 év közötti, sportos, igényes, ápolt !