Sziasztok!
Most keresek nőt, párt Miskolc vonzáskörzetében kortól és alkattól függetlenül.
Most keresek nőt, párt Miskolc vonzáskörzetében kortól és alkattól függetlenül.
Sziasztok! Masszőrt keresek extrákkal.
Sziasztok , tiszató környékéről hölgyel ismerkednék
Miskolcon ma délelőtt ismerkednék.
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

helló Hölgyeim!
Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén élsz és szeretnél egy finom masszírozást mindenhol is?
Vagy egy cuckold élményt?
Csak el vagy hanyagolva és hiányzik valami?
írj bátran!
Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén élsz és szeretnél egy finom masszírozást mindenhol is?
Vagy egy cuckold élményt?
Csak el vagy hanyagolva és hiányzik valami?
írj bátran!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok.
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül máma este
szep napot!
Szub szolga Dom /Dominat keres , cage, spanking , electro
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek vannak e erre fele ilyen párok? Hely kellene utazni tudnek!
Valószínű h nem
(Ez egy válasz Hipista üzenetére (2023. 11. 07. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 20:48

Szerintem többen vagyunk így... Volt már, hogy valakinek válaszoltak?
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
szivesen megismerkednénk egy másik párral , jó volna már egy hosszab távú kapcsolat , ha valakiknek felkeltettük érdeklődését privátban várjuk a leveleket
Üdv Hatvan vagy környékén keresek szex partnert bi pasit vagy bi párt
Szopni.imádot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!

Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon. Kor nem kizáró ok. Normál testalkatú 175cm/87kg 17es szőrtelen intim. Utazni tudok országszerte is akár. Privátban írjatok!