Miskolcon 3as 4es re keresünk
Sziasztok 2 fiu egy lány vagyunk szombat 3 tól keresnénk 4 nek egy aktiv bisex fiút mindenki örömére nagyobb méret előny.irj pm.
Ma reggel esetleg valaki hatvan Gyöngyös környékén
Sziasztok, mi esetleg
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 11. 28. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma napközben lenne kedve lakinek talizni Egerben?
Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek elsősorban Borsod megyéből.
Kellemes méret.
Párt, hölgyet keresek elsősorban Borsod megyéből.
Kellemes méret.
Holnap estére keresünk, Eger környékén, helyünk van
Sziasztok!
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Holnap este csatlakoznánk egy kis mókára
Ma Salgótarjánban szopnék bárkit, 17-18 óra között. Írj!
Sziasztok, fiatal biszex ff tagu part keresek 3as oromokre

Gyöngyös Hatvan Gödöllő környékén szopnék
Bi férfikén ismerkednék
Sziasztok.esetleg még ma valaki egerben?vagy holnap este?
Sziasztok! Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Párhoz csatlakoznék ma éjjel Nógrád Heves megye utazni tudok
Holnap párt vagy pasit fogadnánk.Nógrád megyében.
Dec.1 péntek este ismerkednék Egerben!