Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Sziasztok. Szeretnék találni egy szinpatikus párt, akikkel alkalmanként nagyokat szeretkeznénk, és élveznénk amit mindhárman szeretnénk. Én sportos 40 es vagyok, aki valós partnert szeretne, nem csak írogatni. Pusz
.
.
Egerben egy gyors szopásra ma valaki?
Állandó szexpartnert keresek Egerben egy független, potens férfi személyében. Helyed legyen, időnként nekem is van. Mielőtt írsz kérlek nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok!
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.

Sziasztok.mi egy 40es eger melletti bisex házaspár vagyunk.helyünk van és ismerkedni szeretnénk mindkét részröl bisex párral.vagy aktiv nagyméretű fiuval aki mindkettőnket mwg is dugna.
Feleség többes örömére ismerkednénk
Holnap napközben találkoznék fiatal bi sráccal. 21es út mentén bárhol.
Párt keresek Miskolc és környékén.....bővebb infó privátban!
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. Csütörtök 01.11.én este !
Üdv! Hölgynek, barátnőnek, feleségnek örömére lennék! Heves megye és környékein.
Üdv!
Ápolt megbízható partnert keresek! (Miskolc)
Ápolt megbízható partnert keresek! (Miskolc)
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy, pár? Kölcsönös élvezetekre?
Sziasztok! Mától egész héten szabad vagyok. Akár nappal vagy éjjel szívesen lennék hölgynek , párnak kellemes társasága adatlapom szerint… Utazni tudok.
Sziasztok! Péntek estére keresünk párt miskolc és környékén utazni tudunk esti órákban! Több infó privátban!
Helló Drága Hölgyeim!
Szívesen megmasszírozok, kényeztetnek bárkit!
Amennyiben cuckold vágyaitok vannak, akkor is keressetek nyugodtan!
Ha rossz valami, szívesen megjavítom otthonodban, megbeszéljük, hogy hogy halálod meg!
Sárospatak - Sátoraljaújhely és vonzáskörzete!
Szívesen megmasszírozok, kényeztetnek bárkit!
Amennyiben cuckold vágyaitok vannak, akkor is keressetek nyugodtan!
Ha rossz valami, szívesen megjavítom otthonodban, megbeszéljük, hogy hogy halálod meg!
Sárospatak - Sátoraljaújhely és vonzáskörzete!
Sziasztok. Hétvégét Egerben töltjük. Hasonló párral szívesen ismerkednénk, gabalyodnánk.
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi Borsodból
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Sziasztok 33-32 éves pár vagyunk keresünk hölgyet közös kalandhoz mindkettőnk örömére hely adott.