Gyöngyös vagy környékén keresek biszex vagy homokos diszkrét ápolt pasit.privátba keres
Feleség többes örömére keresünk férfit.
Szombat esti találkozóval párt keresek Egerben!
Miskolcon ma délelőtt hölgy,vagy pár?
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok én egy ápolt férfi vagyok, szivesen találkoznék ma este nőkkel párokkal ha valakit érdekel irjatok
Sziasztok
Ismerkednèk beszèlgetnèk. Privát üzenetet írj. Hátha alakul valami.
Ismerkednèk beszèlgetnèk. Privát üzenetet írj. Hátha alakul valami.
Arra vàrhatsz
(Ez egy válasz petihandbal üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Péntek, szombat, lányt esetlek párt tudok fogadmi, miskolci diszkrét igényes lakásban.
Én kitartó, borotvált, magára igényes férfi vagyok.
Én kitartó, borotvált, magára igényes férfi vagyok.
Mezőkövesd környéke! Párok ? Nők?
Sziasztok. Tudtok ajánlani textilmentes szauna lehetöségeket Eger környékén? Lehetöleg ahol szauna felöntések is vannak. Köszi az infokat privátba
Sziasztok. Párok ismeretségét keressük párként, egymás előtti,orális csere is érdekes számunkra.
Sziasztok, én szabad vagyok. Írtam pirvát üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 10:39
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Sziasztok.
Tiszató környékéröl hölgyel ismerkednék
Sziasztok! Hetero pasiként nagyon szeretem az anális játékokat is, most kipróbálnám egy igazi farokkal is. Keresem igényes partnerem, lehetöleg jó vastag kemény, borotvált farokkal. Travik, transzik elönyben. Jól tágulok, bele is ülnék, de arra vágyok hogy keményen legyek döngetve. Potens vagyok, akár viszonzom is visszafelé. Diszkréció fontos. Helyed legyen! Budapest vagy észak MO.
Lányok asszonyok, tegyünk az unalom ellen együtt!!! -:;
Szia!Én szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 23:12
Törölt felhasználó (4715032)

miskolcon megszopatna most valaki?
Sziasztok! Ma délelőtt hölgy, pár?