Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Kisebb/átlagos mérettel rendelkező, ápolt férfit, illetve hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfitagú párt keresünk a közelből ma estére.
Miskolci pàrok irjatok lecci
szőrös testű, férfias bi aktívat keresek, 40+, nem baj ha nem vagy kigyúrt! Eger.
Most nálam Miskolcon? Párok? Valaki?
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Autopalya pihenobe faszverès. ??
Sziasztok
En is szeretnék találkozni veletek (Ez egy válasz Szexwelnes üzenetére (2024. 06. 01. szombat 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
En is szeretnék találkozni veletek (Ez egy válasz Szexwelnes üzenetére (2024. 06. 01. szombat 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szívesen talkoznek veletek irj ha ti is
(Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:51

Hétfőn délelőtt Miskolctapolcán leszünk barlangfürdőzni.Ismerkednénk ,barátkoznánk párokkal.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok
Miskolc Tapolcan Lakom
Ha ott meg szallttok, éjszaka kiverném (Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:51
Miskolc Tapolcan Lakom
Ha ott meg szallttok, éjszaka kiverném (Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétfőn délelőtt Miskolctapolcán leszünk barlangfürdőzni.Ismerkednénk ,barátkoznánk párokkal.
Sziasztok
Pár vagyunk,Salgótarjánban lakunk
Hölgyet keresünk párom vagyis a férfi kényeztetésére!
Pár vagyunk,Salgótarjánban lakunk
Hölgyet keresünk párom vagyis a férfi kényeztetésére!
Autópálya pihenö?
Sziasztok Mindenkinek!!!
Miskolci pasi vagyok 36.
Parkolóban tali párral??
Miskolci pasi vagyok 36.
Parkolóban tali párral??
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
Most hétvégén hölgyet szopatnék Balassagyarmat Rétság Vác útvonalon. Privátban várom a jelentkezést
Most hétvégén hölgyet szopatnék Balassagyarmat Rétság Vác útvonalon. Privátban várom a jelentkezést
Gyöngyösön szombaton és vasárnap bornapokon keresek biszex pasit vagy párt dugni szopatni.nagy koncert lesz dr alban és sokan felépnek.akit erdekel keresen privátba
Valaki stop shop ?
Sziasztok
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra