Óh, de sajnálom, hogy ilyen távol éltek!
Bár a főzőcskézést én is szeretem, de esetetekben a szendvicset elfogadhatóbbnak tartanánk! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 09:00
Bár a főzőcskézést én is szeretem, de esetetekben a szendvicset elfogadhatóbbnak tartanánk! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Köszi de tudunk főzni ....
82 éves potens barátommal ismételten vékony hölgyeket, vagy vékony hölgytagú párokat keresünk mindenki kielégülésére. Perverzió nem hátrány, helyünk Törökszentmiklóson vagy Tiszafüreden van.
Hozdd el bátran az asszonyt, és nézd végig, ahogyan két vadidegen férfi kiéli rajta a vágyait!
Hozdd el bátran az asszonyt, és nézd végig, ahogyan két vadidegen férfi kiéli rajta a vágyait!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék, ha lehet. Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 06:33
VIP

Feleség többes örömére keresünk férfit .
Köszi de tudunk főzni ....
(Ez egy válasz Sefbacsi88 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakozom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 06:33
VIP

Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok ! Tiszaújvárosban esetleg környékén lenne olyan Nő aki előtt napközben meztelenkedhetek, kedden vagy szerdán ?

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Domináns jatszópartnerét keresi egy 28 eves srác Ózd es környékén ma estére bármit meghallgatok
Domináns jatszópartnerét keresi egy 28 eves srác Ózd es környékén ma estére bármit meghallgatok
Sziasztok!
Holnap délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Holnap délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok, méretes intimmel.
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Aktív pasik írjanak Nógrád megye, van itt olyan? Vagy kíváncsi hetero?
Hölgyet, párt keresek a hölgy örömére Borsodból
Nők, párok is?
(Ez egy válasz 27602002 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak egy páran,én is most jöttem először
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 09:23
Törölt felhasználó (4736119)

Sziasztok! A nyéki nudin van már élet?
Sziasztok! Kerékpáros hölgyeket párokat keresek!
Sziasztok! Miskolc környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal! Lehetőleg nap közben. Akár ma is. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Ez egy igazán jól hangzó ötlet!!! Maximalisan támogatom!!! Van már valami haladás az ügyben?
(Ez egy válasz playwife üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 08:00

Sziasztok, házibulit keresnénk , vagy mi szerveznénk. Akik érdekelnek sporot pasi vagy pár.
Sziasztok! A nyéki nudin van már élet?