Szeretőt keresek hosszab távra
Ne foglalkoz vele kamu az egész .
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 07. 12. péntek 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 01:15

Lehet, hogy a keresgélésen túl még a találás is működhetne, persze ahhoz kellene (illene) válaszolni is a megkeresésekre! De ahol ez a szint..........
Szerencs környékén ma délután partnert keresek kellemes időtöltésre szabadban vagy nálad
Lehet, hogy a keresgélésen túl még a találás is működhetne, persze ahhoz kellene (illene) válaszolni is a megkeresésekre! De ahol ez a szint..........
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 06:11
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Párként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk Ózd max 20 km-es körzetében potens, igényes, hellyel rendelkező férfit.
Párként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk Ózd max 20 km-es körzetében potens, igényes, hellyel rendelkező férfit.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hatvan környéken .kocsiba vagy nálad .
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok!
Ma délután , este keresek hölgyet , párt, búvóhelyet meg tudom oldani!
Üdv!
Ma délután , este keresek hölgyet , párt, búvóhelyet meg tudom oldani!
Üdv!
Sziasztok, holgy, par vagy pasi Retsag kornyeken, aki talalkozna? Megvendegelnem egy kavera, aztan a tobbit meglatjuk.Helyem van.
Csütörtök, péntek, szombat keresek egy kedves párt, akikkel kellemesen jól érezhetnénk magunkat. Férfi bi oké. Én 40-es, magas, vekony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Elsősorban Miskolc, borsod megye, de mobilis vagyok. Nyeki nudi, erdei kirándulás, stb. Vagy ha a környéken nyaraltok, szívesen meglátogatlak titeket.
Sziasztok!
Lenne itt olyan hölgy, aki szereti ha jól kinyalják?
Lenne itt olyan hölgy, aki szereti ha jól kinyalják?
Ma délelőttre, szopni szerető hölgyet keresek, Gyöngyös környékén!
Sziasztok ma estére (csütörtök)vagy péntek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,masszázs is szóba jöhet..bármire nyitott vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Tiszaújváros környékén hölgy,vagy pár egy kis huncutkodásra?duci,nagy cici...kukkolnék is.
Sziasztok.
Telt hölgyet kényeztetnék Hatvan és környékén
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Borsodban csatlakoznék párokhoz. Hetero alapon.

Én igen!
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2024. 07. 10. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap lesz kint Nyéken csatlakozni vágyó férfi?