Feleség többes örömére és közeli találka reményében keresünk férfit .
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Hölgyet, pàrt fogadnèk ma este Eger mellett!
Sziasztok! Hölgy esetleg most aki talizna?
Sziasztok. Bi pasit keresünk 3iknak most. Eger...
Sziasztok.
22-23.-ara keresek 3 -nak potens minimum 16-17-cm és mérettel rendelkező bisex férfit!! Mi kett bi férfi vagyunk.
Hely van.
Mezőkövesd -Eger környékéről!!
22-23.-ara keresek 3 -nak potens minimum 16-17-cm és mérettel rendelkező bisex férfit!! Mi kett bi férfi vagyunk.
Hely van.
Mezőkövesd -Eger környékéről!!
Sziasztok. Bi pasit keresünk 3iknak most. Eger...
Sziasztok!
Gyöngyösön ma este valaki valami?
Gyöngyösön ma este valaki valami?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Érzéki, finom erotikára, naturista programokra, esetleg masszázsra vágyó hölgyeket, párokat keresek.
Gyöngyös és környékén talákoznék.40 éves hetero férfi
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok! Ma este Pár vagy Hölgy társasága lennék, kellemes mérettel 18/5. Nagyon szeretek Puncit nyalni, enyhe Bi belefér! Hatvan-Gyöngyös-Eger-Mezőkövesd környéken.
Péntek, szombat keresek egy kedves párt, akikkel kellemesen jól érezhetnénk magunkat. Férfi bi oké. Én 40-es, magas, vekony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Elsősorban Miskolc, borsod megye, de mobilis vagyok. Nyeki nudi, erdei kirándulás, stb. Vagy ha a környéken nyaraltok, szívesen meglátogatlak titeket
Tiszatolnál hol lesz a fesztivál?
(Ez egy válasz balatonifiu üzenetére (2024. 07. 12. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 10:09

Sziasztok!
Szombaton délután indulok a Tisza-tóhoz a Swinger Fesztiválra. Útitársamat keresem csinos hölgy személyeben. Beszállás Budapesten. Privátban írjatok kérlek, ott meg tudjuk beszélni a részleteket! Kellemes hétvégét! Üdv. Roland
Szombaton délután indulok a Tisza-tóhoz a Swinger Fesztiválra. Útitársamat keresem csinos hölgy személyeben. Beszállás Budapesten. Privátban írjatok kérlek, ott meg tudjuk beszélni a részleteket! Kellemes hétvégét! Üdv. Roland
Ma este mezökövesd mellet szopatok szopok , vagy aksr mast is be vállslok! Parok lányok pasik esetleg valaki?
Sziasztok. Hétvégén pár aki találkozna is?
Sziasztok!
13óra körül valaki miskolcon autós kalandra?