Sziasztok. Duci hölgytagú párként keresnénk hasonló párokat.
Szép arcú ápolt igényes pár vagyunk. Balassagyarmat Szécsény környékén leszünk augusztusban. Hely megoldott.
Privát üzenetet várunk. Szép napot
Szép arcú ápolt igényes pár vagyunk. Balassagyarmat Szécsény környékén leszünk augusztusban. Hely megoldott.
Privát üzenetet várunk. Szép napot

Van itt olyan nő, aki szereti a punciba vagy szájba élvezést? Lenne számára egy nagy adagom

Miskolc selyemréti strand öltözőjében lenne kedve szopni valakinek holnap délelőtt?
Nőt keresek, 18 év felett!
Nőt keresek, 18 év felett!
Sziasztok! Van itt olyan pár Miskolc környékéről akiknek lenne még kedve most egy randihoz?
Valaki nyékre?
sziasztok vannak e itt olyan nyitott pár akikkel lehet ismerkedni s ahol a férjet izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a nejet?
Szia én 12-15-ig leszek ott
(Ez egy válasz szexifeleseg üzenetére (2024. 08. 03. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 14:44

Gyöngyös és környéke!!!! Augusztus-5-től keresünk fitatal csinos párt vagy helyes,igényes pasit!
Miskolcon ma este szívesen lennék egy pár partnere.
Sziasztok, jövőhéten Miskolcon szerdan csütörtök péntek délutánra szeretnék keresni titkos diszkrét kalandra hölgyet, párt ahol a hölgy örömére beszállnék, kor nem számít imádom az érett nőket, helyem lenne, de utazni is tudok, itt vagy google chaten vagy whatsappon tudunk képet cserélni és egyeztetni üzenetben várom ha valakinek lenne kedve összehozni

Gyöngyös és környéke!!!! Augusztus-5-től keresünk fitatal csinos párt vagy helyes,igényes pasit!
Van itt olyan nő, aki szereti a punciba vagy szájba élvezést? Lenne számára egy nagy adagom

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében, vagy vállalható távolságba utazni is tudok.
Valaki?
Valaki?
Szerda délután Lillafüred környékén találkoznánk párral

Ma délutánra keresünk párt, vagy pasit aki fogadni tud.
Szia irj rám privátba.diszkrét ápolt bi pasi vagyok
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2024. 08. 03. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 08:42

Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Sziasztok. Ma estére (szombat) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Gyöngyösön keresem diszkrét nemkamus partnerem.kor alkat nemszámit.légykorekt és ápolt
Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok! Mackós alkatú 26 éves srác keresi hölgy partnerét Gyöngyös és Eger vonzáskörzetében.