Sziasztok! 38 éves, egri, nem független, diplomás férfi hölgyeket keres szabadidő kötöttségektől mentes, kellemes eltöltésére, illetve párokhoz is beszállnék, kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére. Imádok kényeztetni, nyaláscentrikus vagyok. Szeretem érezni, ahogy a partnerem élvezi a kényeztetésemet. Normál kereteken belül bármiben benne vagyok, ami mindenkinek örömet okoz. Hellyel rendelkezem, egy csendes családi házam van, de utazni is tudok, nem okoz gondot. Ha felkeltettem érdeklődéseteket, privátban várom a megkereséseket! Szép napot mindenkinek!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Tartalom gyártáshoz és webkamera előtti szerepléshez keresek partnert! Hölgy és férfi is lehetsz! Hely szükséges volna! Jelentkezz privát üzenetben.
Sziasztok
Igényes partnerét keresi kezdő kíváncsi bi srác Ózdon.
Helyem van.
Igényes partnerét keresi kezdő kíváncsi bi srác Ózdon.
Helyem van.
Sziasztok ! Kis mellű alacsony nőt, vagy ilyen hölgytagú párt keresek Heves ill. BAZ megyéből. írj privit
sziasztok. őszintén nem függetlenként keresek 3mas / cuckold vágyaim megéléséhez partnereket.. a következő 2 hétben.. helyem van! bi kizárt.
30 f
szexualitással teli csodás napot mindenkinek!
“Hogy mocskos dolog-e a szex? Igen. Ha jól csinálják.“
30 f
szexualitással teli csodás napot mindenkinek!
“Hogy mocskos dolog-e a szex? Igen. Ha jól csinálják.“
Sziasztok !
Most pénteken (2024.10.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.10.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nevemhez híven imádom a mézescsuprot!
Elsősorban Hölgyet keresek, igény esetén párt.
Elsősorban Hölgyet keresek, igény esetén párt.
Egerben keresek egy értelmes, hellyel rendelkező bi/homo pasit!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok esetleg valaki miskolc ? Fel óra múlva?
Igényes 22 éves átlagos srác vagyok , szeretek és tudok is szopni .
Ha van gumid akkor egyértelműen dughato is vagyok
Ezek melett exemrol van 100 +kép videó (154cm es 42kg lány
Igényes 22 éves átlagos srác vagyok , szeretek és tudok is szopni .
Ha van gumid akkor egyértelműen dughato is vagyok

Ezek melett exemrol van 100 +kép videó (154cm es 42kg lány
Sziasztok.Szivesen ismerkedünk szimpatikus kedves vonzó ferfival 35-45 év között es 180cm felett Ózd-Kazincbarcika vonzásköreböl.Nagy vastag intimmel es búvóhelyel rendelkezök elönyben.Távolabról nem keresünk.
Ma Valaki/Valakik élvezkedni velem?
Pest-Heves-Borsod!
Pussssz
Pest-Heves-Borsod!
Pussssz
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok
Valaki mackól 29 éves srácot nem szopatna most Ózdon?
Valaki mackól 29 éves srácot nem szopatna most Ózdon?
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok,
Hölgyel vagy párral ismerkednék. Olyannal, aki-akik szeretik a hosszan elnyúló, fantáziával teli szexet. Sok csókolózàssal, mégtöbb orális kényeztetéssel és szókimondó beszéddel. Diszkrét helyem van adatlapom szerint, de csak napközben. Ha benne lennél-lennétek egy ilyen szexben, privátban írjatok.
Hölgyel vagy párral ismerkednék. Olyannal, aki-akik szeretik a hosszan elnyúló, fantáziával teli szexet. Sok csókolózàssal, mégtöbb orális kényeztetéssel és szókimondó beszéddel. Diszkrét helyem van adatlapom szerint, de csak napközben. Ha benne lennél-lennétek egy ilyen szexben, privátban írjatok.
10.05. és 10.11 között lesz valaki vagy valakik innen Egerszalók Thermalpark Hotelben? Szívesen ismerkednénk...
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?