Képzett masszőrt keresünk.
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!! smile
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok nyes
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal nyes
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni wink
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről smile
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!! smile
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok nyes
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal nyes
Imádok nyalni wink
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről smile
40-es par beszelgetne ff-val. Wiberen!! Fenykepes bemutatkozot kerunk!!
Sziasztok.Heves megye Parád környéken aktív pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok.Idősebb párhoz is szívesen csatlakoznék mindkét fél örömére.
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!

Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok

De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal

Imádok nyalni

De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!Nógrád megyében fiatal bi uni pasiként keresek!Balassagyarmat melett hellyel rendelkezem!Max 40!
Van itt olyan nő aki egy 20 centisen mélytorkozna? Természetesen nem leszek hálátlan
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok,36éves Pasi vagyok,van Nő vagy Pár aki ismerkedne ?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Miskolc és környékén ismerkednék átlagos, ápolt, diszkrét, intelligens sráccal (korhatár 42).
Sziasztok. Eger es kornyeken ma nő vagy egy jófej pár?
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!

Hello! Holnap hölgy, pár miskolc környékén?
December 13. (péntek) esti talàlkozóval keresem partnerem Egerben!
Sziasztok! Fiatal csinos párral szeretnénk randizni. Lenne valaki akik csatlakoznának hozzánk most miskolc mellett.
Sziasztok! Háát, ha ezt hamarabb olvasom tudtam volna utazni...
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este utazni tudó srác?
mISKOLCON SZOPNÉK MOSTANSÁG