Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölgyet keresnék

Heteró párral ismerkednék. Kizárólag ahölgy örömére.
megint sok sikert neked
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma este sárospatak és környékén nővel,párral ismerkednék
Sziasztok, párral, hölggyel találkoznék szombat este

Szopni imádot keresek Ózd 50km korzetebe kor alkat nem szamit
Sziasztok ma délelőtt Gyöngyös Hatvan környékén?
Sárospatak és környékén Lányokat Hölgyeket keresek, kölcsönös orális játékokra!
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
egyedüli pasi esetleg szóba jöhet?
(Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 12:12

Sziasztok!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Sziasztok, hölgyet keresunk Nógrádmegyében párom örömére Ő 30F.
Nálam Top1......tapasztaltam én is
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:15

2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Magas sportos pasi nagy mérettel párhoz csatlakozna pèntek este.Heves megye környéke.

Sosem voltam még ott, de egy ilyen hölgy miatt nem is kérdés.... aaaaaa minden férfi álma.... :P
Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén szopnék
Sosem voltam még ott, de egy ilyen hölgy miatt nem is kérdés.... aaaaaa minden férfi álma.... :P
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit esetleges férfiakat
köszi
(Ez egy válasz Kispeter üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Bomba a hölgy tapasztaltam