Feleség többes örömére és állandó barátnak keresünk adatlapunk szerinti férfit .
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Barcikai csajost keresnék...
Ma kaland?
Sziasztok! Eger környékén keresek olyan hölgyet akit elhanyagol a férje, én hàzas vagyok de itt engem hanyagolnak el!
Kitöltött társkeresős adatlappal, azon egy pár képpel benne, kicsit többre mennétek szerintem. Látatlanban nem fog senki sem ilyenekbe bele menni. Ha egyálltalán valósak is a szándékaitok/szándékod.
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (2025. 09. 30. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 19:11

Holnap délelőtt videós szopásra/szopatásra várja a férjem a jelentkezőket. Lehet hölgy, férfi.
Holnap délelőtt videós szopásra/szopatásra várja a férjem a jelentkezőket. Lehet hölgy, férfi.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok 27 éves miskolci srácként keresnék párokat, lányokat minden jóra, hely megoldható. 180 cm 80 kg 19 cm intimmel rendelkezem, írjatok bátran

Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal találkoznék ma vagy holnap!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Sziasztok! Értelmes párt, párokat keresek közös örömszerzésre! Leginkább Miskolc és vonzás körzetéből. Szép estét!
Sziasztok! Értelmes párt, párokat keresek közös örömszerzésre! Leginkább Miskolc és vonzás körzetéből. Szép estét!
50-es pasiként keresek egy értelmes, aktív, Egerben hellyel rendelkező pasit aki segít megvalósítani passzív vágyamat.
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !