Sziasztok! De
Egy pár ismeretségét keresem, ahol elfogadott a fiúk egymás közti játéka is.
Egy pár ismeretségét keresem, ahol elfogadott a fiúk egymás közti játéka is.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok! Fiatal Magyar párral ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Sziasztok! Ma a delelőtt valaki hölgy, pár, hetero alapon? Akár autósbuli is lehet!☺️
Kedves hölgyel ismerkednék.
Sziasztok ma pentek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
alf
ős alf
za alf
kos
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha szexelni nem szeretnek ezen az oldalon az emberek,miből gondolod,h aranyesőben részesítenének?Nekem az utolsó kapcsolataim 4,3,4 év és ott fürdéskor hódoltam mind3 milfnél,ennek a fétisnek oda-vissza
Sziasztok. Gyöngyösön keresek aktív pasit aki használna.
Ma este gyöngyös valaki?
Sziasztok!
Szét unom az agyam melóba, nincs olyan pár vagy hölgy akivel teams-en csevegnénk? Később ha megvan a szimpátia folytathatjuk személyesen is.
Szét unom az agyam melóba, nincs olyan pár vagy hölgy akivel teams-en csevegnénk? Később ha megvan a szimpátia folytathatjuk személyesen is.
Eger -Mezőkövesd környékên ismerkednék Hölgyel.
Sziasztok! Pénteken napközben hölgy , pár, hetero alapon? Akár autóskaland is☺️
Sziasztok!
Hölgyet keresek Borsodból
Érsekvadkert és környékén lány, hölgy?
Barcikai szopni szerető nőt keresek!Szépnapot mindenkinek ....
Szia,beszéljünk privátban
(Ez egy válasz sciga üzenetére (2026. 03. 14. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 17:35
Hatvan-Eger vonalon keresünk szexpartnert a jövő hétre.Mi egy összejáró páros vagyunk , ennek fejében keresünk párokat ,lányokat , és fiúkat. Megkötés:
-Fiúk esetén max 35 éves életkor
-A megadott vonalon tartózkodjon (nem keresünk a világ végéről , akkor sem ha utazol)
-Legyen kitöltött adatlapod , képekkel
-Kizárólak BISZEXUÁLIS PARTNEREKET KERESÜNK!!!!!
-Fiúk esetén max 35 éves életkor
-A megadott vonalon tartózkodjon (nem keresünk a világ végéről , akkor sem ha utazol)
-Legyen kitöltött adatlapod , képekkel
-Kizárólak BISZEXUÁLIS PARTNEREKET KERESÜNK!!!!!
sziasztok vannak e itt olyan nyitot parok ahol a ferjet izgatna ha elotte hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!

vazelinator

g0mba
Lucie J.