Sziasztok! Hétvégére keresem úrnőmet akit szolgálhatnék
Sziasztok!
Holnap, holnapután napközbeni találkára keresek hölgyet vagy párt
Miskolc vonzáskörzetében. 45 éves jóképű férfi vagyok.
Holnap, holnapután napközbeni találkára keresek hölgyet vagy párt
Miskolc vonzáskörzetében. 45 éves jóképű férfi vagyok.
Sziasztok, holnap vagy holnapután nap közben ismerkednék hölggyel vagy parral közelebbről Miskolc vonzáskörzetében
45 éves jóképű férfi vagyok.
45 éves jóképű férfi vagyok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Miskolc és környékén keresnék ma délelőtt hölgyet párt,kukkolnék,autós kaland?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok,
Csütörtöktől ismét elérhető vagyok, egy masszázsra, lingam, serkentő, teljes testmasszázsra. Helyem nincs Én látogatlak meg. 49 éves férfi vagyok.
Csak eger és szűk vonzáskörzete.
Csütörtöktől ismét elérhető vagyok, egy masszázsra, lingam, serkentő, teljes testmasszázsra. Helyem nincs Én látogatlak meg. 49 éves férfi vagyok.
Csak eger és szűk vonzáskörzete.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
irj privátban..
(Ez egy válasz mcbrain üzenetére (2026. 03. 24. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 24. kedd 17:44
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén keresem azt a nyitott és ápolt párt, akik hozzám hasonlóan hisznek a minőségi találkozásokban. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a diszkréció. Ha ti is unjátok az üres ígéreteket, és szívesen ismerkednétek egy intelligens harmadikkal, várom az üzeneteteket!
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Miskolc közeli nyaralóban keresek izgalmas párt. Akik egy csendes helyen kikapcsolódna
Szexcentrikus hölgyet, párt keresek Borsodból
De azok jól érzik magukat a többiek meg nem tudják mi veszítenek ..
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2026. 03. 24. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 24. kedd 12:00
Üdv, számtalanszor megléptem màr , de csekély a létszám akik válalják hogy szeximádók
Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Sziasztok! Gábor nap alkalmából nem szeretne valaki meglepni!
Üdv, számtalanszor megléptem màr , de csekély a létszám akik válalják hogy szeximádók
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 10:09
Szia elég nyers de lényegre törő , mint az is , hogy szeretik a nők ha ezt a lépést a férfi lépi meg a jó szex reményében ...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

vazelinator

Szilveszteri kaland