Holnap reggel Pipisen a rámpáknál meztelenkedem. Bárki csatlakozhat
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok ma délután szombat estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok! Diszkrét párt keresek!
Sziasztok! Ma délután Nyéken hölgy vagy pár aki kalandozna? Sportos, igényes pasi vagyok jó mérettel!
Írtam
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Többesben tapasztalt, 36 éves, átlagos, heteró férfi vagyok. Szombat estére (06.27.) keresek hölgy/pár partnert Miskolcon és környékén, utazni tudok. Komolytalanok kíméljenek! Privit Írj! Üdv
Sziasztok! Vasárnap délutánra párommal keresnénk párt egymás előtti szexre a nyéki nudin! Válaszokat privátba!
Szopni szerető nőt keresek!Lehetőleg barcikait!Szép napot mindenkinek!
Sziasztok 37éves pasi vagyok és sajnos vasárnap költözöm el miskolcról de amíg itt vagyok "szeretném magam jól érezni".... és ha kölcsönös a szimpátia szívesen csatlakoznák párokhoz.többit privátban
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkező passzív srác keres aktív partnert orális kalandra a délelőtt folyamán!
Ózdon hellyel rendelkező passzív srác keres aktív partnert orális kalandra a délelőtt folyamán!
Sziasztok! Július 7-13 között szívesen ismerkednénk Rodoszon párokkal maximum 40 éves korig. Többes terén kezdők, de annál lelkesebbek vagyunk. Szívesen benne vagyunk közös programokban, kirándulásokban a szigeten.
Ma kora délután Pipisen masztizok kocsiban
Miskolcon párt várok belvárosi lakásomba, kukkolás, és bi dolgok is érdekelnek
Sziasztok.MA egész nap várom partnerem Pásztó mellett.Várom leveled.Köszi
Kukkolni jönnék
(Ez egy válasz Kíváncsi96 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 20:30
Sziasztok
Tervez jönni pár vagy hölgy Gyöngyösön a Pipis hegyre ?
30F
30F
Sziasztok
30F
30F
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül

vazelinator

darwin74