Sziasztok péntek reggel miskolcról pestre esetleg valaki útközben utitásnak írj privátba
Sziasztok!Ma este jonne hölgy,par,Szalokora vagy Demjenben egy kis kalandra?40 es igenyes pasi vagyok.Irjatok peivatban,koszi.
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...biszex pasival!
Idöben ápolt puncit nyalnék viszonzásnélkül akár renceresen
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár egy jo sexre? Lehet autóskaland is! K.barcika és környékén!
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül és Ózd körül
Sziasztok! Ma valaki esetleg szeretne találkozni Hatvan környékén? Keressetek nyugodtan!
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Ma délelőtt Tiszaújváros környékén idősebb hölgy,vagy pár minden jóra?
Sziasztok! A mai napon Tiszavasvári-Polgár-Tiszaújváros térségében szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral! Nem kell sietni, lehet csak egy puszta szimpátia találkozó is, a lényeg, hogy írjatok bátran! Írhat szimpatikus férfi is, akivel homo- és biszexualitástól mentesen csinálhatunk egy farokverést a párjaink fotóinak nézegetése közben.
Sziasztok.50-es házaspar keres ket szimpatikus 40-es sportos hetero pasast nagy mérettel a hölgy kényeztetésére.Függdtleneket keresünk es csak Ózd es Kazincbarcika között.Messzebről senkivel sem foglalkozunk.Nálunk a hölgy teltebb testalkatú.
Sziasztok
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Holnap délelőtt Tiszaújváros és környékén keresnék idősebb hölgyet,párt minden jóra.
Sziasztok. Ma esetleg Nyíregyháza-Gyöngyös vonalon az autópálya mellet lenne kedve valakinek találkozni?
Sziasztok! Ma valaki vagy valakik Salgótarján és környékén?? 183/80, sportos, 45 éves, full heteroszexuális pasi vagyok , a képeken látható kemény farokkal .
Tomi
Tomi
Ózdon és a környező falvakban keresek férfit formás szerszámmal.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzást nem szeretnék
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzást nem szeretnék
Egy bevállalós biszex fiatal srácot keresek fiús kalandra Miskolc, Kazincbarcika környékén.

vazelinator

Nikita Simpson