Most Szerencs környékén valaki?
Párhoz csatlakoznék ma napközben Heves Nógrád megye
Először a magyar tudásodat kellene kicsit még csiszolni….. ehhez … így írjuk helyesen
(Ez egy válasz EgriAti95 üzenetére (tegnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:20

Sziasztok!
Angol tudásom szeretném fejleszteni, ehez keresnék olyan személyt aki segítene. Akár egy angol nyelvvizsgáig is elkísérne. Többit privátban beszéljük meg.
Egerben!
Angol tudásom szeretném fejleszteni, ehez keresnék olyan személyt aki segítene. Akár egy angol nyelvvizsgáig is elkísérne. Többit privátban beszéljük meg.
Egerben!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Sziasztok holnap délelőtt ki szopná le a farkam?
Egy film jut eszembe abban volt , olasz -------" lány mondja egész nyáron angolul tanultam , azt hogy tetted angolokal kúrtam _____
(Ez egy válasz EgriAti95 üzenetére (tegnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:20

Sziasztok!
Egerben!
Egerben!
Sziasztok!
Egerben!
Egerben!
Sziasztok! Jövőhét hétköznap délelőtt- kora délután párokkal szívesen ismerkednék.
40 - es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
40 - es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok, csütörtökön reggel megyek végig az M3-on BP-re, este ugyanott vissza. Hölgyet szívesen elviszek.
szep napot nyitott prral ismerkednek ahol a holgyet izgatna ha ketten kényzetetik egyszerre esetlkeg a két farok egy punciban dologra is nyitott lenne hely kellene utazni tudnkek
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Párt,hölgyet, pasit keresek...
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Hetvegi kirandulasra keresek kedves hölgyet, kortalanul

Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám 18+ Mezőkövesd kőrnyékén
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Üdv van it pár akik együt szopnák a farkam?