32 éves miskolci férfi vagyok, nyitott, barátságos és őszinte. Hölgyet vagy párt keresek Borsod megyéből alkalmi vagy akár rendszeres találkozásokra. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia, a diszkréció és a jó hangulat. Ha nyitott vagy az ismerkedésre, írj bátran!
Sziasztok! 40-50 körüli férfi, aki kiprobálna egy femboyt/cd-t? Vékony, helyes arcú, szőrtelen vagyok. Csak férfiak
Hölgy,pasi,pár....Eger,Tiszafüred környékéről?
Sziasztok!
Rétság és környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Rétság és környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Én írtam nektek, de nem kaptam választ. Akkor ezt most nem értem...
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (ma 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:08

Mi meg léptük az elsőt de olyanra nem vagyunk vevők akik nem merik a másodikat meg lépni ....
Mi meg léptük az elsőt de olyanra nem vagyunk vevők akik nem merik a másodikat meg lépni ....
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (ma 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szombat ,Tiszanána szivesen ismerkedünk
Farkamra keresek pasit vagy párt
Sziasztok! Én benne lennék. Keressetek nyugodtan!
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki találkozna?
Sziasztok. Nőket, párokat keresünk haverommal szexre a Tisza tónál. Helyem van.írjatok privátban.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Szopni imadot keresek Ózd környékén
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Szép reggelt!
Szerencs - Sárospatak - Sátoraljaújhely - Kisvárda, valamint Királyhelmec -Kassa környékén hölgyhöz, párhoz csatlakoznék!
Hotwife, cuckold, 2+1 és sok más is érdekel!
Szerencs - Sárospatak - Sátoraljaújhely - Kisvárda, valamint Királyhelmec -Kassa környékén hölgyhöz, párhoz csatlakoznék!
Hotwife, cuckold, 2+1 és sok más is érdekel!
Gyöngyösön keresek kizárolag helyel rendelkezö pasit vagy párt akit szopahték akár renceresen is.CSAK HELYEL RENDELKEZÖK KERESENEK!!
Hölgy,pasi,pár.....?
Hölgyet, párt keresek
Benne lennék
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (tegnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:44

Szimpátia alapján farkat vernék, esetleg szopnék rendszeresen...Jelezd ha izgat......Szabolcs....