Sziasztok! Ma estére keresünk potens srácot vagy srácokat!
Ma a Tisza tó környékén csinos hölgytagú pár,aki ismerkedne magas sportos test alkatú magy méretű pasival?
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Sziasztok. Párt keresünk ma estére, szórakozás, közös időtöltés, utazni/fogadni tudunk, egyező igények esetén hosszabb barátság kialakítása a cél. Helyileg miskolcon lakunk. Priviben, ha lehet.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Miskolcon most valami sok minden érdekel hely van
Sziasztok!Barcikai hölgyet szopatnék!

Bi pasit keresünk, akit lehet szopni sutóban. CSAK MA ESTE. Kamusok ne. Eger mellett...
Pásztó-hatvan-gyöngyös vonalon keres valakinek partnert a mai vagy a holnapi napra magának? Helyem van és utazni is tudok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet privát üzenetben várom a megkereséseket !

Gyöngyösön keresek pasit akit keményen lehetne baszni.diszkrévió higénia adott és elvárt.dugás csak ovszerel
Sziasztok tiszafüreden ha esetleg valaki tervez nyaralást szivesen csatlakoznék 3 as ra.
Idősebb aktív pasit keresek Miskolcon.
Párhoz csatlakoznék,heteró alapon.
Jövő hét egyik napján, délelőtt-napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely vonalon fogok járni és szívesen találkoznék egy szimpatikus, komoly szándék párral, akik meg szeretnének élni egy izgalmas hármas szeretkezést!
Az adatlapomon olvasottak tökéletesen megfelelnek a valóságnak, de bármilyen kérdésetek van, akkor írjatok nyugodtan, ismerjük meg egymást és éljük meg a rejtett vágyainkat!
Az adatlapomon olvasottak tökéletesen megfelelnek a valóságnak, de bármilyen kérdésetek van, akkor írjatok nyugodtan, ismerjük meg egymást és éljük meg a rejtett vágyainkat!

A finom erotikát, masszázst, szexualitást kedvelő párnak lennék diszkrét partnere.
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Terhes nőt keresek akit kényeztethetnék.
Sziasztok. Borsod, heves megyében keresek.
Szívesen csatlakoznek párokhoz akár biszex alapon. Helyem nincs utazni tudok. Vagy nagy méretű bisex srachoz is szívesen csatlakoznek.
Szívesen csatlakoznek párokhoz akár biszex alapon. Helyem nincs utazni tudok. Vagy nagy méretű bisex srachoz is szívesen csatlakoznek.
Sziasztok! Hölgynek, házaspár feleségének okoznék kiadós orgazmust ma este! Heves megye és környező megyékben.
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén