Sziasztok!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Idióta ! Az adatlapomon leírtam h dagadtak szőrosek impotensek igénytelenek agglegenyek cuckoldozok takarodj ! Akkor te minek írsz ?
(Ez egy válasz petrocseli üzenetére (ma 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:26

Sziasztok! Párt házaspárt keresek 3 asra utazok de helyem is van privire irjatok peti
Sziasztok! Párt házaspárt keresek 3 asra utazok de helyem is van privire irjatok peti
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Sziasztok!
Ma este Budapest-Eger vonalon szívesen csatlakoznék párhoz, akár enyhe bi alapon is. De csak pasival egy közös maszti is szóba jöhet.
Ma este Budapest-Eger vonalon szívesen csatlakoznék párhoz, akár enyhe bi alapon is. De csak pasival egy közös maszti is szóba jöhet.
Gyöngyös vagy környékén keres valaki diszkrét ápolt roma pasi?
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Maga sportos pasi nagy intimmel párhoz csatlakozna ma este Heves megyében Tisza tó környéke.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vagy vele együtt vagy előtte! Illetve a hölgyet nyalnám élvezésig! Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit imádok nyalni!!!Kor,alkat nem számít!
Szia ! Benne vagyok de a barátnőm is szeretne két biszex pasival együtt lenni ! Adatlapom alapján !
(Ez egy válasz JoshWA üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 13:16

Sziasztok.
Borsod, heves megyékben.
Szívesen ismerkednek pártokkal és vagy bi sráccal
Borsod, heves megyékben.
Szívesen ismerkednek pártokkal és vagy bi sráccal
Sziasztok pàral ismerkednèk.Egyedül èlő fèrfi vagyok.sajàt lakàsomon tudlak fogadni
Sziasztok ma estére keresunk.part vagy jó megjelenésű pasit
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
Helyileg Ózdon vagyunk.
(Ez egy válasz paror2934 üzenetére (tegnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:03

Sziasztok.
Fiatal párként, szexi hölgytaggal keresünk a mai napra tettre kész férfit, heteró alapon. Helyünk sajnos nincs, autós szexben benne vagyunk.
Fiatal párként, szexi hölgytaggal keresünk a mai napra tettre kész férfit, heteró alapon. Helyünk sajnos nincs, autós szexben benne vagyunk.
Sziasztok.Párral ismerkednék a este a Tisza tó körül Tiszafüred poroszlól.hármas cuckold kalandra.sportos pasi vagyok nagy intimmel.
Sziasztok.
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv