Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#262   2025. 05. 20. kedd 18:33
zoli most zoli most
Várjuk a folytatást!
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 01. csütörtök 09:04
6.
Láttam közben, hogy a farka kezdett duzzadni ezért az ölébe akartam hajolni, hogy leszopjam. Eközben Tomi ujjai már a puncimnál jártak. Nagyon ügyes keze volt, hosszú vékony ujjakkal és emlékeztem rá, hogy milyen élvezetesen tud ujjazni. Hangosan cuppogva szopogattam le a farkáról a maradék gecit és az igen bőven folydogáló izgalmi váladékot. Bíztam benne, hogy a telefonos közvetítés is jól működik.
Amikor Tomi elkezdett hátulról ujjazni, abbahagytam a szopást és felhúztam a térdemet, a fenekemet jól kiemeltem, így tökéletesen hozzám fért a kezével.
Mögém térdelt és úgy folytatta, eleinte egy ujjal, majd kettő és rövidesen becsúszott három is. Ki voltam még tágulva az előző menet után és nagyon élveztem, amikor Tomi megkérdezte mehet e a negyedik, beleborzongtam a gondolatba de igent mondtam. Hihetetlen izgalmas volt, mert ilyet még nem csináltam soha és mindezt hallja a férjem. Elképzeltem ahogy fogja a farkát közben.
Bent van, mondta Tomi és elkezdte mozgatni az ujjait. Elérte azt a pontot, amit olyan ügyesen megtalált mindig. Éreztem, hogy ha folytatja el fogok élvezni és hangosan kértem hogy dugja be a farkát. Egészen a sikításig fokozta a kéjt, amikor abbahagyta és a következő pillanatban már csaknem tövig nyomta belém a kőkemény vastag farkát. Éreztem hogy feszít, de négy ujj utàn teljesen magamban akartam érezni így hátratoltam a fenekemet és tövig húztam magam a meredező farkára. Tomi nagyot kiáltott- ez igen.
Elkezdett mozogni és hangosan cuppogva csattogva baszta szét a pinámat. Olyan eszméletlen jó volt hogy minden porcikámat átjárta a gyönyör. Hangosan jajgattam, Tomi pedig hangosan hörögve élvezett el.
Hátulról eddig csak úgy tudtam elélvezni, ha én a kezemmel vagy a partnerem a kezével izgatta a csiklómat. Most azokban annyira szét volt feszítve a pinám, hogy minden pontján éreztem az izgalmat. Az pedig hogy a férjem hallja mindezt annyira fokozta a kéjt, hogy tudtam nemsokára ki tudok elégülni.
Ismét egyszerre élveztünk el, éreztem ahogy pumpálva lövelli belém a farka a forró gecit. Én pedig az őrült kéjtől spriccelve élveztem.
Kifordultam Tomi alól és a lábaimat keresztbe téve remegtem. Ő a gecitől csöpögő farkàt a combjaimra téve rámhajolt és vadul megcsókolt. Majd a fülembe súgta, hogy köszöni ezt az élményt.
Ezután a puncimat próbáltam összeszorítani, úgy öltöztem.
Alig vàrtam, hogy találkozzunk a férjemmel, de ez egy újabb történet.
#261   2025. 05. 01. csütörtök 19:45
zöldalagút76 zöldalagút76
Köszönöm hogy elolvastad az 5. részig. Ezért tettem bele ezt a pici névváltoztatást, hogy kiderüljön ki olvassa végig.
A helyesírási hiba pedig az élmény felidézése miatti izgalmi állapotnak köszönhető. Neked is kívánok ilyen élményeket!
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 01. csütörtök 10:23
Köszönjük, igazán izgalmas és olvasmányos volt.
Ugyan az ötödik részben Tomiból hirtelen Miki lett, az a "kifollyon" pedig inkább kifolyjon, de ez mit sem von le az egész történet életszerűségéből.
#260   2025. 05. 01. csütörtök 12:14
Bmwpower523 Bmwpower523
mire ő már azt hittem más miatt de ha nem akarja megérti. Persze hogy akartam hiszen irtóan szexi volt. Így hát felajánlottam hogy ha akarja fel mehetünk. Nem kellett erőltetni a dolgot. Felérve aztán egy kis ital után csókolózás közben megragadta a farkam majd gyorsan gombolta ki a nadrágot és már a kezében is volt a farkam. Közben èn is kiszabadítottam a melleit és azt hittem abban a pillanatban el sülök olyan szépek voltak neki. Nagy kerek szép udvarral és bimbóval. Elkezdtem szopni nyalni őket közben kezem a punciját kereste. Hamar ledobta a nadrágot és a bugyit ott állt meztelen frissen borotvált illatos puncival. Rá döntöttem az ágyra finoman nyalni kezdtem éreztem hogy már tiszta lucskos és duzzadt a csiklója. Kb 2 perc nyalás után már remegve élvezet még meg is jegyezte hogy nagyon régen élvezet már el és nem bírta tovább. Éreztem ahogy ragad a puncija. Lecsúszott és lassan érzékien el kezdett szopni. Nagyon finom volt bő nyálasan csinálta játszott a heréimmel azokat is nyalta szopta. Olyan finom volt azt hittem hogy el élvezek. Egyszer csak szépen ráműlt és magába fogadta a farkam. Tűz forró volt a puncija tiszta lucskos. Lassan csúszkált rajta közben kérte hogy játszak a melleivel. Csvarhattam szoptam a bimbókat amikor éreztem hogy valami forróság önti el a combom a heréim majd kacagva mondta hogy ne haragudjak de elélvezett és amikor jó a szex neki spriccel a puncija. Csodás érzés volt érezni. Majd megfogták a fenekét és keményen el kezdtem dugni. Éreztem hogy megint spriccelni fog de azt is hogy én sem bírom tovább. Hatalmasat élvezett rászorítot a farkamra és abban a pillanatban elkezdtem spriccelni bele az összes gecim ami csak bennem volt. Kicsit még feküdt rajtam majd kicsúszott a farkam ő pedig mellém feküdt és halkan mondta hogy kb 3 éve nem élvezett ilyen jót.
#259   2025. 05. 01. csütörtök 12:11
Bmwpower523 Bmwpower523
Sziasztok!
Megismertem egy társkereső oldalon egy vidéki nővel. Pár viber beszélgetés és kamerázás után megbeszéltük hogy talizunk mert nagyon egy hullám hosszon vagyunk. Elmesélte hogy van élettársa de az nem foglalkozik kellően vele és nem is tud elmenni szex közben. Egy kedd délután kocsiba ültem és irány Békéscsaba. Négykor tali elsőre forró csók kicsi beszélgetés ital majd séta közben mondtam hogy vettem ki itt egy hotel szobát. De csak hogy ne kelljen éjszaka vezetni
#258   2025. 05. 01. csütörtök 10:23
zenita zenita
Köszönjük, igazán izgalmas és olvasmányos volt.
Ugyan az ötödik részben Tomiból hirtelen Miki lett, az a "kifollyon" pedig inkább kifolyjon, de ez mit sem von le az egész történet életszerűségéből.
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 01. csütörtök 09:05
5.
Pihegve dőltem le mellé, mert nem akartam, hogy az “értékes nedű”kifollyon.
Miki felállt és kiment a konyhába, hogy hozzon még egy üveg bort, én pedig kihasználva az időt felhívtam a férjemet, hogy kérjek még egy kis időt és mondtam neki, hogy ne tegye le a telefont, maradjon vonalba és hallgasson bennünket. Abban bíztam, hogy lesz még egy menet amit élőben fogok közvetíteni a kedvesemnek. A telefont a kanapén mellettem lévő táskába csúsztattam.
Ezen annyira felizgultam, hogy elkezdett lüktetni a puncim és patakzott belőlem a rengeteg nedű.
Mikor bejött Tomi hason feküdtem, mert tudtam, mert tudtam hogy izgatja a fenekem.
Felkönyökölve, a popsimat jól kiemelve iszogattam a bort és azt ecseteltem neki, hogy mekkoràt élveztem a farkán.
Eszméletlenül izgatott, hogy mindezt hallja a férjem.
Rövid idő múlva Tomi keze is elindult a combomon felfelé és amikor elérte a fenekemet jó erősen megmarkolta.
#257   2025. 05. 01. csütörtök 09:08
Tomi
1.
A férjemmel a kapcsolatunk elejétől kezdve nyíltan és őszintén beszéltünk mindenről, így a korábbi szexélményeinkről is. Hamar rájöttünk, hogy ez mindkettőnket izgat oda és vissza. Egy idő után kifejezetten azért beszéltünk erről, mert fel akartuk izgatni a másikat.
Különösen nagy kedvenc volt egy korábbi barátommal való élménybeszámoló. Tominak volt egy nagy különlegessége. Furcsa alakú, de nagyon nagy farka volt.
Eleinte nem is nagyon részleteztem ezt a férjemnek, mert kicsit tartottam, attól hogy ez zavarná őt. Azonban addig faggatott, hogy csak kihúzott belőlem minden apró részletet.
Mint mondtam, nagyon nagy farka volt. A hossza is átlag fölötti volt, de a vastagsága az nagyon nagy volt. Különösen a tövén, aztán a makkja felé elkeskenyedett. A tövénél nem értem körbe az ujjaimmal és ha a két markommal a tövénél megfogtam a végén kimaradt egy kis rész és a makkja is.
Néha nagyon extrém helyeken is szexeltünk, moziban, kilátóban.
Amikor meséltem ezekről a férjemet nagyon izgatta, de mivel régen volt nem emlékeztem pontosan. Pedig ő részletesen kérte volna, hogy meddig tudtam bekapni, meddig tudta bedugni, mennyire feszített, fájt e? A moziban mennyien voltak, hogy vetkőztem le stb?
#256   2025. 05. 01. csütörtök 09:07
2.
Aztán egyszer csak kitaláltuk, hogy felkeresem Tomit és felfrissítem az élményt. Nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, névnapon, ünnepeken köszöntöttük egymást, de más nem. Emiatt tartottam is tőle, hogy fog e találkozni újra velem.
Tamás napi köszöntő utàn sikerült vele üzenetben beszélgetni és mivel nosztalgiàzott felhívtam telefonon. A telefonban tovább folyt a beszélgetés ugyanabban a mederben, egyáltalán nem volt elutasító. Meg is beszéltük, hogy találkozzunk személyesen és majd úgy folytatjuk azon a héten szombaton.
Mivel Tomi egy szomszédos kisvárosban lakott a férjem vitt el autóval, hogy ha szeretnék akkor tudjak inni alkoholt gátlásoldónak. Úgy beszéltük meg, hogy maradok ameddig jól érzem magam és majd üzenek ha jöhet értem.
Este 7 körül érkeztem, Tomi puszival fogadott és olyan figyelmes volt, hogy Tokaji aszúval kínált, emlékezett rá, hogy ezt szeretem. Beszélgettünk, elmondtuk kivel mi történt amióta nem találkoztunk. Aztán felidéztük a régi közös emlékeinket. Láttam rajta, hogy nem igazán érti miért kerestem és mit akarok. Én pedig nem tudtam, hogy tudom a szex felé terelni a beszélgetést. Már 11 óra körül járt az idő és a második üveg aszút bontotta Tomi.
#255   2025. 05. 01. csütörtök 09:07
3.
Elhatároztam, hogy kezdeményező leszek mert így nem marad időnk a szexre.
Egy ügyetlen mozdulattal a blúzomra borítottam a bort, ezért kimentem a fürdőszobába kimosni belőle, amikor már levettem a blúzt és felül csak egy melltartó volt rajtam, kikiabáltam Tominak, hogy adjon màr egy hajszárítót.
Nem volt szemérmes, bejött a fürdőszobába és elő is vette a hajszàrítót.
Nőies gátlásomat levetve közel léptem és megpusziltam érte. Szerencsére azonnal vette a lapot és vadul szájon csókolt.
Hát kefélni jöttèl? - kérdezte
Szemérmesen annyit mondtam, hogy azért is.
Egy pillanat alatt kigombolta a melltartómat és vadul szívni kezdte a mellbimbómat.
Így mentünk vissza a szobába, közben gyorsan vetkőztettük egymást. Szinte hanyatt lökött a kanapéra és már térdelt is a combjaim közé, de én még előtte le akartam szopni, mert a férjem egyik feladatként azt adta, hogy mennyire tudom bekapni a farkát.
Ezért inkàbb én fektettem hanyatt és ráültem meztelenül a lábaira.
Ahogy a farkára néztem rájöttem, hogy tényleg nem emlékeztem pontosan. Nagyon vastag volt így mereven a farka. Gyorsan ráhajoltam és elkezdtem nyalogatni és egyre jobban rácsúszatni a számat. Tomi vadul hörgött és fel-le mozgatta a csípőjét. Kb félig tudtam bekapni, de innen már úgy éreztem, hogy szétreped a szám ha beljebb megy. Közben én is nagyon benedvesedtem és a puncimat a lábához nyomva elkezdtem csúszkálni rajta.
#254   2025. 05. 01. csütörtök 09:06
4.
Egy kicsit finomítottam a szájtechnikámon, eszembe jutott, hogyan tudom úgy csinálni, hogy élvezze is és én se fulladjak meg közben. A hangján és a mozdulatain azt éreztem, hogy nemsokára el fog élvezni ezért abbahagytam, nem akartam, hogy a számba lőjön, mert a második feladat az volt, hogy vigyem haza a puncimban a gecit.
Előrecsúsztam a csípőmmel és a kezemmel széthúzva a puncimat ereszkedtem rá a keményen meredező farkára. Igaz, hogy tocsogott a puncim az izgalmi nedvektől, de még így is csak nagyon lassan tudtam egyre beljebb és beljebb engedni. Mozogtam is közben le-fel és amikor éreztem, hogy már nagyon feszít, akkor a kezemmel megfogtam a kimaradt részt és így kezdtem el gyorsabban mozogni. Ismerős volt az érzés, ami veszettül izgalmas és egy picit talán fájdalmas is volt. Annyira kitágultam, hogy a csiklóm is kezdett feszülni, tudtam hogy nemsokára jön a pillanat amikor el tudok élvezni.
Mindkét kezemmel a melleimet markoltam és hallottam a Tomi hangjàn is, hogy nagyon közel van a csúcshoz. Egyszerre élveztünk el, én hatalmas kiàltással, ő pedig hörögve mondta, hogy “kurva jó veled”.
#253   2025. 05. 01. csütörtök 09:05
5.
Pihegve dőltem le mellé, mert nem akartam, hogy az “értékes nedű”kifollyon.
Miki felállt és kiment a konyhába, hogy hozzon még egy üveg bort, én pedig kihasználva az időt felhívtam a férjemet, hogy kérjek még egy kis időt és mondtam neki, hogy ne tegye le a telefont, maradjon vonalba és hallgasson bennünket. Abban bíztam, hogy lesz még egy menet amit élőben fogok közvetíteni a kedvesemnek. A telefont a kanapén mellettem lévő táskába csúsztattam.
Ezen annyira felizgultam, hogy elkezdett lüktetni a puncim és patakzott belőlem a rengeteg nedű.
Mikor bejött Tomi hason feküdtem, mert tudtam, mert tudtam hogy izgatja a fenekem.
Felkönyökölve, a popsimat jól kiemelve iszogattam a bort és azt ecseteltem neki, hogy mekkoràt élveztem a farkán.
Eszméletlenül izgatott, hogy mindezt hallja a férjem.
Rövid idő múlva Tomi keze is elindult a combomon felfelé és amikor elérte a fenekemet jó erősen megmarkolta.
#252   2025. 05. 01. csütörtök 09:04
6.
Láttam közben, hogy a farka kezdett duzzadni ezért az ölébe akartam hajolni, hogy leszopjam. Eközben Tomi ujjai már a puncimnál jártak. Nagyon ügyes keze volt, hosszú vékony ujjakkal és emlékeztem rá, hogy milyen élvezetesen tud ujjazni. Hangosan cuppogva szopogattam le a farkáról a maradék gecit és az igen bőven folydogáló izgalmi váladékot. Bíztam benne, hogy a telefonos közvetítés is jól működik.
Amikor Tomi elkezdett hátulról ujjazni, abbahagytam a szopást és felhúztam a térdemet, a fenekemet jól kiemeltem, így tökéletesen hozzám fért a kezével.
Mögém térdelt és úgy folytatta, eleinte egy ujjal, majd kettő és rövidesen becsúszott három is. Ki voltam még tágulva az előző menet után és nagyon élveztem, amikor Tomi megkérdezte mehet e a negyedik, beleborzongtam a gondolatba de igent mondtam. Hihetetlen izgalmas volt, mert ilyet még nem csináltam soha és mindezt hallja a férjem. Elképzeltem ahogy fogja a farkát közben.
Bent van, mondta Tomi és elkezdte mozgatni az ujjait. Elérte azt a pontot, amit olyan ügyesen megtalált mindig. Éreztem, hogy ha folytatja el fogok élvezni és hangosan kértem hogy dugja be a farkát. Egészen a sikításig fokozta a kéjt, amikor abbahagyta és a következő pillanatban már csaknem tövig nyomta belém a kőkemény vastag farkát. Éreztem hogy feszít, de négy ujj utàn teljesen magamban akartam érezni így hátratoltam a fenekemet és tövig húztam magam a meredező farkára. Tomi nagyot kiáltott- ez igen.
Elkezdett mozogni és hangosan cuppogva csattogva baszta szét a pinámat. Olyan eszméletlen jó volt hogy minden porcikámat átjárta a gyönyör. Hangosan jajgattam, Tomi pedig hangosan hörögve élvezett el.
Hátulról eddig csak úgy tudtam elélvezni, ha én a kezemmel vagy a partnerem a kezével izgatta a csiklómat. Most azokban annyira szét volt feszítve a pinám, hogy minden pontján éreztem az izgalmat. Az pedig hogy a férjem hallja mindezt annyira fokozta a kéjt, hogy tudtam nemsokára ki tudok elégülni.
Ismét egyszerre élveztünk el, éreztem ahogy pumpálva lövelli belém a farka a forró gecit. Én pedig az őrült kéjtől spriccelve élveztem.
Kifordultam Tomi alól és a lábaimat keresztbe téve remegtem. Ő a gecitől csöpögő farkàt a combjaimra téve rámhajolt és vadul megcsókolt. Majd a fülembe súgta, hogy köszöni ezt az élményt.
Ezután a puncimat próbáltam összeszorítani, úgy öltöztem.
Alig vàrtam, hogy találkozzunk a férjemmel, de ez egy újabb történet.
#251   2025. 04. 30. szerda 17:46
nooti nooti
Felizgatod a pasikat! Tessék szépen folytani! Mŵg a topicot is előrébb hoztam neked!
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 09:35
Ha tetszett, akkor elértem a célt, ha egy kicsit izgató is volt annak pedig örülök. Van még kaland bőven
#250   2025. 04. 14. hétfő 19:21
kityhelló kityhelló
Az elejétöl-10
Összenézve és egyetértve Marikával fel is hívtuk a házaspárt egy utal kipróbáltuk az újonnan beszerelt telefont.Hívásunkra egy férfi tag jelentkezett akinek bemutatkoztam és tájékoztattam hívásom céljáról.Meglepet öröm hangon bemutatkozót Balázs és neje Vera akit már hívót is a telefonhoz és üdvözölt minket.Első nekifutásra elégé hosszú beszélgetés sikeredet körbe írva magunkat egymásnak közben egy két pikáns rész is becsusszant a beszélgetésbe.Elvoltunk varázsolva a pártol és úgy határoztunk hogy egy találkozást megérnek.Utána a magazint is felhívtuk és tájékoztattuk a részvételi szándékunkról.Estére nagyon megemelkedett izgalmi állapotunk amit egy keményebb ba+++al csillapítottunk.Telli energiával nekivágtunk a következő szürke napnak.Munka helyemen a kollegám sok jó tanácsot adót közben a régebi fényképeket mutattam Marika tudtával.Másnap a fotós gyerek is meglátogatott hozva a fényképeket és felszerelését amit fel is alított kérésünkre mert akcióba szeretnék lendülni és öt is közénk engedjük.Zuhanyzása végeztével a párommal ketten mentünk ahol biztosítottam a figyelmemről.Felességem tisztálkodása végeztével egy átlátszó hálóinget vett megára és igy ment a szobába ahol a fotós gyerek álló bránnerel várt.Mire végeztem és bevonultam félig kemény szerszámmal a szobába Marika rá volt hajolva a fotós gyerek farkára amit mohon szopott,néha verte miközben másik kezével a herezacskóját húzogatta.A látvány önmagáért beszélt és a cerkám keményedésnek indult és önkéntelenül verni kezdtem a bunkóst.Ránézett közben nyálasan szopót tovább,terpesztbe tette lábait igy jelezve felém hogy menjek hátulról.Nem kellet kétszer mondani márt igazítottam a farkam a rózsaszínű szalonjába.Közben észrevettem hogy nem csak fényképező gép van hanem egy hatalmas videó kamera is.Nyögések sóhajtások közepette az ágyon folytattuk ahol meg volt az első szendvics.Igaz kissé fájdalmasnak indult de utána márt követelőzött.A felhevült izgalomtól másodjára is elsültem és kiszálltam a játszmából.Közben megcsörrent a telefon.A vonal túlsó végén egy bársonyos hangon bemutatkozót a Vera.Marika után érdeklődőt aki abban a pillanatban nagy sóhajokkal élte át az orgazmusát.Verának rögtön feltűnt hogy zavar és menekülőre fogta amit pár biztató mondattal visszafogva tájékoztattam hogy pár perc és lesz a felességem addig érje be velem.Nagy léptekben elmeséltem mi a helyzet jelenleg nálunk és nyíltságomat nagyon jól fogadót még párat kérdezett is.Közben Marika is megérkezve át adtam a telefont és én bevonultam a szobába ahol a gyerek vette elő a fényképeket.Ismételten elég jól sikerültek a képek ellenben a fotós megmutatta a különbséget a két sorozat közt.Menyire élvezzük a vendég párral a szexet,sokkal oda adóbbak vagyunk mint egymáshoz ami hiányzott az első sorozatból.Kis idő múlva távozót a gyerek meghagyva nekünk a video felvételt és megnyugtatott hogy két nap múlva hozza a képeket.
#249   2025. 04. 14. hétfő 16:50
kityhelló kityhelló
Az elejétöl-9
A partnernő fehérneműben szambázott elötem a fürdőbe én meg követem egy szál alsóban égnek álló szerszámmal.Hátulról kicsatoltam melltartóját melyből hatalmas mellei rezegve mint a kocsonya kiszabadultak.Magam felé fordítva fejemet közéjük dugva magamba szívtam bőre illattá,kezeimmel markolásztam miközben szíven gyorsabban és gyorsabban vert.Gatyámból kihámozta vágytól duzzadt bunkósomat,rántva rajta párat elém guggolt és márt szopta is amit fel sóhajtva igazoltam vissza.Kihúztam faszomat a szájából,mondván hogy folytassuk a szobában fürdés után.Amint lehúztam róla a harisnya nadrágot a széles pántú bugyival egyűt és megláttam szemérem dombján V formára leborotvált szőrzetét ami annyira megtetszett hogy a számat rátapasztottam puncija homlokára. Nyelvemmel igyekeztem a csiklóját megtalálni a húsos nagyajkak közt.Nem érdekelt hogy pisi és dunsztos illata volt pinájának amint rátaláltam a résre heves izgalmamban nyalni kezdtem. Megállásra intve végül nekilátunk egymás testét megmosni.Hamar végeztünk is helyet adva a feleségeméknek.Párom nevetve pirospozsgás arccal lépet a fürdőbe,partnerét a hatalmas vastag farkánál fogva vonszolta maga után és közben csókot váltottunk.Egyikünkön sem látszott a szorongás,mindannyian felszabadultabbak lettünk.Marikáék is végezve a zuhanyzással megkezdődőt a négyes futam de előtte meg egyeztünk a fotózásról.Felességem nem tudót betelni a nagy szerszámtól,meglepetésemre úgy szopta mintha az élete függne tőle.Élvezve egymás testét és annak kényeztetését aminek eredménye jó pár orgazmus lett.Folyt a pinalé és az ondó és a köztes szünetekben egy két pohár ital is lecsúszott.Kimerülten valamikor hajnali 3-4 óra körül mink férfiak a fotelbe ülve(külön külön fotelbe) whiskyt kortyolgatva élettelen,kifacsart szerszámokkal figyeltük az ágyon heverő két csodás meztelen testű nőt amint levezetésként simogatják,csókolják egymást.Elérkezve a búcsú ideje még meg egyeztünk hogy a kövi hétvégén ismét találkozunk.Kikísértük az állomásra és mink gyalogosan elindultunk haza.Útközben meséltünk egymásnak érzéseinkről,tapasztalatainkról.Marika beszámolt a szopásáról amin még ő is csodálkozik és az első bepisilős orgazmusáról én meg a húsos ,kerek formákról és annak élvezetéröl számoltam be.Hazaérve márt az ajtóban egymás testének esve nagyot szeretkeztünk.Egy élvezetes szeretkezés után egymás mellet pihegve fel tűnt hogy egy szex buli után mennyire édesebb az együttlét.Másnap párom bevitte a negatívumot a fotó stúdióba ahol a fotós gyerek meg ígérte hogy két nap és elhozza a lakásra.Hazaérve a munkából párom mutatott két levelet ami felkeltette nekem is az érdeklődésemet.Az egyik egy őszinte,hosszú bemutatkozó válaszlevél volt a hirdetésünkre egy külföldi velünk egykorú házaspár szándékukban áll visszatelepedni ami eltarthat 1-2 hónapig de addig is szeretnék felvenni velünk a kapcsolatot megadva telefonos elérhetőségüket.A második levél a magazintól érkezet amiben meghívnak egy általuk szervezett párok ismerkedési estre.
#248   2025. 04. 08. kedd 15:09
kityhelló kityhelló VIP
Az elejétöl-8
Meglepet lerohanása egyben nagyon imponált is,mivel alig vártam hogy kettesben maradjunk és nagyot szeretkezünk.Még a dildó is előkerült amit farkam mellé bedugtam a gecinktől illatozó,nedves puncijában melytől ismételten mindketten nagyot élveztünk. A frenetikus akció után egymás ölében pihenve kérdezett rá először a Marika hogy ez igy nekem jó,mert neki nagyon teszik és folytatni szeretné.Természetesen,én is élvezem a kialakulóban lévő felállásokat,ellenkező esetben elhatárolódnék.Fekvő helyzetünkben ismét átnyálaztuk a válasz leveleket és döntésünk egy velünk egykorú párra eset.Telefonfülkéből felhívtuk és a bemutatkozó beszélgetésünk után találkozott egyeztettünk hétvégére.Szombat délelőtt a fotós gyerek jelentkezett meghozva a képeket a negatívumokkal egyűt és ajándékba egy új fotó tekercset.Hát rengeteg képet készített nagyon jól sikerültek minden helyzetben,minden szögből közelít,távolít és hozzáfűzte hogy egy kicsit olyan életlenek valami hiányzik belőle.Nevetünk rajta egy jót,hisz ez az első ilyen alkalom,nem lehetünk profik.A fotós gyerek gyors látogatása után,kis gyomorideggel elkezdtünk készülődni a találkára. Semmi kirívó öltözék csak sima hétvégi ruhában érkeztünk meg a találka helyre ahol már várt mivel a vonatjuk hamarább beérkezett.Vidáman,kedvesen üdvözöltük egymást még pár vicces megjegyzés is elhangzott amitől feloldottabban indult a bemutatkozás,többek között elmondták hogy már volt néhány alkalmuk párokhoz.Hosszas beszélgetésünk alatt kiderült hogy nézeteink,elképzeléseink nagyon megegyeznek és még ráadásul szimpatikusak is vagyunk egymásnak javasolták hogy menjünk szobára és kezdőjükkel megvalósítani az elképzeléseinket,lesz ami lesz és mindent szabad de semmi sem kötelező alapon.Tetszett az ötlett amit jónak is tartottunk.A találka helyen elfogyasztott bor után jó hangulatban gyalogosan elindultunk a MÁV szálló felé javaslatunkra,ahol kibérelünk egy szobát egy éjszakára.Útközben beszereztünk 2 csomag kotont és egy üveg pezsgőt az üveg bor és kis tömény mellé amit a pár hozott magával mivel nekik ez volt a szándékuk hogy ha minden klappol össze bújunk.Gyaloglás közben tovább fokoztuk a vágyainkat elképzelésünk bővebb ecsetelésével és még a feles is előkerült.A szállóhoz érve a megbeszéltek alapján kibéreltünk egy kétszemélyes szobát amit a recepciós hölgy meg is kérdőjelezett hogy négyen egy kétszemélyesben.Gyorsan meg győztük hogy számunkra igy lesz a jó.Amint megkaptuk a kulcsokat a vágytól és izgalomtól vezérelve gyorsan el is foglaltuk helyünket.Amint beléptünk a szobába a vendég pár egymásnak esve csókolóztak és vették le egymás ruháit amit mink is követünk.Megcsodáltuk a lányok testét,kicsit megtaperoltuk ruhán keresztöl közben a hölgyek sem voltak restek markolászták felváltva a két duzzadt nemiszervet és kis idő után megcserélve partnerünket elmentünk zuhanyozni párban.
#247   2025. 03. 30. vasárnap 14:40
kityhelló kityhelló
Az elejétöl-7
Mámorunkat a megszólalt a kapucsengő hangja zavarta meg.A kaputelefonon keresztül a főbejárati ajtót kinyitottam és pár percen belül az ajtónál kopogtak amit a felesége nyitott.A fotós gyereket puszival üdvözölte és betessékelte a szobába ahol körbeültök a kis asztal.A feszültséget egy kis borral oldva behúztam félig a sötétítőt és pár hangulat gyertyát gyújtottam.A fotós gyerek ismét biztosított hogy csakis fotózni jött és viselkedjünk úgy mintha itt se lenne.Könnyű volt mondani de nehéz volt véghezvinni de pár pohár bor után halk zene kíséretében felkértem feleségemet egy táncra amit örömmel az arcán díjazott.A lassúzás közben útjukra engedtem kezeimet,végig simogatva testét a nyakától a fülcimpáján keresztül eljutottam a szájáig.Látszódót a feszültség rajtunk amit egy nyálcserés,nyelvcsatázás hosszas csókolózás után oldódni kezdet.Bátrabban két kézzel belemarkoltam fenekében,mire a számba hümmögőt mert a csókolózást nem hagyva abba kisruhája a-ját kezdtem a dereka felé felhúzni.Lehámozva róla a ruhácskát halk ováció hagyta el a fotós gyerek ajkait közben a fényképező gép csak csattogót.Nadrágomat kigombolva előugrott a vértöl megduzzadt péniszem miután az ágyra feküdve folytattuk egymás kényeztetését.Közben előkerült egy játékszer is és attól a pillanattól megszűnt körülöttünk a világ csakis egymásra figyeltünk élvezve egymás örömét.Annyira el tudtuk engedni magunkat hogy feleségemnek jó pár orgazmust okoztam én pedig te letöltöttem apa tejel a meg duzzadt nedves punciját és a legvégén egy jót nevettünk a helyzeten és csak akkor figyeltünk fel hogy a begerjedt fotós gyereken márt csak a nadrág van ami alatt a kőkeményre duzzadt farka kiszándékozik szabadulni.Mosolyogva egymásra néztünk Marikával aki kacsintva széttárta lábait,kitágult rózsaszín szalon bejáratát a fotós gyerek felé fordítva újával elkezdte kipiszkálni a gecit.Kipirosodott arccal kikerekedett szemmel figyelte feleségem tevékenységét közbe nadrágján keresztül markolászta hímvesszőjét.Szóltam a fotós gyereknek hogy vegye elő faszát és verje ki a párom elött a gecit pedig spriccelje rá Marika pinájára.Feleségem ujjongót egyet és mosollyal az arcán biztatva kérte hogy lati szeretne hogyan veri ki de közben gyorsabban játszott ujjaival a csiklóján.Nem kellett kérlelni mert azonnal kigombolta a gatyáját,kipattant formás farka és talán hármat vagy négyet rántott rajta ami után hörgések közepette beterítette párom pináját forró geciével.Nagyot sóhajtva páromnak föl akadtak szemei egyet rándulva elélvezett.Egy-két másodperc után magához térve elnézést kért a gyerek és megköszönte.Elégedetten mosolyogtunk egymásra meg ittunk még egy két pohár bort jó kedvünkben és a fotós gyerek megnyugtatott két három napon belül jelentkezik az előhívót fényképekkel.A gyereket a feleségem kísérte ki,köszönés ellőt még adott egy puszit az arcára.Visszaigyekezve a szobába rám vetette magát,követelte hogy azonnal bas+++m szét a pinaleves,gecis pináját mert már nem bír magával.
#246   2025. 03. 30. vasárnap 12:35
kityhelló kityhelló
Az elejétöl-6
Nagyon segítőkész volt amitől feloldódót bennünk a feszültség ezáltal könnyemben mondtuk el mit is szeretnénk amire megmutatott pár fehérneműt.Mivel a párom kis méretekkel rendelkezett sajnos nem volt számára megfelelő méretű fehérnemű.Ezt a problémát az eladó hölgy rögtön orvosolta felajánlva hogy rendel Marika méreteire a központból.Megörvendve elfogadtuk a segítséget és rendeltünk is egy-két dolgot. Felfigyeltem "Amatőr videok gyűjtemények"-c
VHS kazettára,elég érdekesnek találtunk és meg vásárolva elindultunk haza.Pár kitérő után hazaérve postaládánkban jó pár válaszlevelet hozót a postás.A video az fontosabb volt tehát végig néztük közben én vertem a faszomat míg Marika a dildóval kényeztette magát.A látottakból ráeszméltünk mibe is fogtunk hogy mennyire nem is olyan egyszerű és inkább ismét beszélgettünk az első bulinkról és hogy miket szeretnénk kipróbálni. Miután ezt kibeszéltük hatalmasat szexeltünk,felszabadultabban,nagyobb érzéssel és fantáziánkat meséltük közben.Miután vagináját megtöltöttem forró nedűmmel miközben pár orgazmust átélt nekilátunk elolvasni a leveleket.Az egyik levélre felfigyeltünk mivel egy velünk egykorú pár írta.Bemutatkozó levelükben tájékoztattak hogy pár hónapon belül vissza költöznek a környékünkre(amúgy helybéliek csak másik vidéken találtak munkát maguknak) megadták elérhetőségüket. Megírták mik az elképzelésük és hogy nem teljesen kezdők de nincs nagy tapasztalatuk.Telt testalkatú nő és a leírt méretekkel rendelkező felesség.A férj 22 /5 nemiszervvel rendelkezett mindketten borotváltak.Feleségem gyorsan kirohant a konyhába megkereste a centist vissza igyekezve lemérte a szerszámomat 18 / 4,4 méretű ellenben a vértől megduzzad makkom átmérője 5,8. Elégé szimpatikusnak találtuk a házaspárt ezért felkerestük őket telefonon és hosszas beszélgetés után megbeszélünk egy randit a következő hétvégére.Az első alkalomtól annyira felpörgött az életünk,élveztük a nap minden percét,mintha másképen láttuk a világot. Vártuk a hétvégeket hogy együtt lehessünk kényeztessük egymást nagyokat sétáljunk társaságba jártunk és a nézeteink is megváltoztak nagyon jó értelemben.A hétvége lassan de biztosan megérkezett.Izgatott készülődésben voltunk tiszta ágynemű fürdés nálam szőr igazítás Marikánál borotválás közben leugrottam két üveg bor ért és mire visszaértem a kis boltból feleségem készen felöltözve kisminkelve,rajta egyberuha melynek szép dekoltázsa volt kis melleit kiemelte melltartó segítségével dúsabb látszatott adva,lábain mintás fehér harisnya amit az intim centerből rendeltünk és magassarkú körömcipőben készítette elő a boros poharakat.Amint megláttam az asztalra tettem a boros üvegeket,magamhoz öleltem,fenekébe markolva meg csókoltam mitől Jancsika ágaskodni kezdet és márt szűkös volt neki a nadrágban.Megfordítva az asztalnak támasztottam kis ruháját a derekára húsztam és kidudorodó nadrágomat a fenekéhez dörzsöltem ügyelve hogy ne szakítsam el a harisnyát.
#245   2025. 03. 29. szombat 07:56
SubMazoCsaj SubMazoCsaj
1. RÉSZ

Én és 14 férfi. :P

Nem ez volt az első gangbang bulink, aminek a szervezésébe fogtunk, de ez úttal egy nagyobb szabásút terveztünk!
Igen, terveztünk, hiszen az Uram engem is nagyban belevesz a szervezésbe, a meghívottak kiválasztásába, stb.

De kezdem az elején! Mivel a munkám is számítógép előtt zajlik, és azon kívül is sokat vagyok internet előtt, adódik, hogy közben több szexuális tartalmú oldal is meg van nyitva a háttérben, ahol persze férfiak serege is próbál ágyba csábítani! Ez mondjuk természetes a részükről.

Az Uram tudja, hogy sok szex oldalon vagyok jelen, sőt ez az ő kifejezett elvárása is, mivel a gangbang és egyéb bulik résztvevőinek keresése, a bulik meghirdetése rendszerint az én feladatom.

Persze vannak szabályok!

Beszélgethetek, ismerkedhetek, barátkozhatok bárkivel, sőt akár még bizonyos szintig flörtölgethetek is, de az Ő tudta és jelenléte, de minimum a beleegyezése nélkül nem találkozhatok senkivel. Nem küldözgethetek fotókat magamról, az ismerkedés, beszélgetés nem mehet el egy mélyebb, komolyabb irányba.

Nem sűrűn szokott ellenőrizni, tudja, hogy megbízhat bennem, de néha azért bele – bele néz a levelezésekbe. Ekkor is ez történt, és szerencsétlenségemre pont egy olyanba nézett bele, ahol az engedélyét nem kérve, küldtem néhány ártatlan fotót az egyik pasinak.

Ahogy rám nézett, már tudtam, ezt nem jól tettem, nem szabadott volna, de kicsit elkényelmesedem néha. Mivel a normál fotókat legtöbbször megengedi, ezért nem kértem engedélyt pedig azt minden alkalommal meg kell tennem.
Fölém hajolt a maga közel két méterével és száz kilójával, én pedig még annál a 152 centinél is kisebbnek éreztem magam, amekkora vagyok.

Megfogta az állam és mélyen a szemembe nézett, amitől megsemmisült minden akaratom, akaratosságom. Erre egyedül Ő képes.

Azt mondta, nyugodt, kimért, de határozott hangon: „Engedetlen vagy? Ribanc vagy? Hát jó! Annyi fasszal foglak megbaszatni, hogy egy időre elmenjen a kedved a ribancoskodástól. A szabályokat lediktálom. Azokat betartod! Itt és most, elkezded a hirdetések felrakását. Gangbang.”

A szervezés jó két hónapot vett igénybe.

Az én feladatom a hirdetések és a jelentkező férfiak előválogatása volt, ami nagyon sok időt és energiát, de főleg türelmet igényel. Szerencsére ebben már gyakorlott vagyok.
A végső szó, hogy megfelelő e, mindig az Uram döntése.

Még én ezt a részét szerveztem, az Uram lefoglalt, bérelt egy belváros közeli pince stúdiót, ami eredetileg edző és fitnesz teremként üzemelt, volt több öltözőhelység, több zuhanyfülke, szauna és komoly légcserélő rendszere is.
Én közben több mint harminc pasit választottam ki, a legtöbbre az Uram is rábólintott, csak néhányat ejtett ki.
Végül a nagy napra 27 biztos jelentkező maradt, akik megkapták a betartandó szabályokat és 100% vállalták azok betartását!

Uram közben picit átrendezte a helyet, én készítettem be szendvicseket, apró sütit, italokat, kávét, frissítőket.
Természetesen sok – sok síkosítót, és gumit is.
#244   2025. 03. 29. szombat 07:50
SubMazoCsaj SubMazoCsaj
2.RÉSZ

Eljött hát a nap, amit kicsit félelemmel, de mégis izgatottan vártam.

27 jó méretekkel megáldott, fiatal, dominánsabb férfi azért az én ingerküszöbömet is eléggé túllépte.
Alig mertem belegondolni, hogy fogok utána kinézni, mennyire fog lestrapálni ennyi direkt erre az alkalomra készülő kanos pasi.

Azon a szombat délutánon mi már korábban lementünk a helyre az Urammal.
Miután ellenőriztünk mindent, elhelyeztük az enni és innivalókat, Uram rám parancsolt, vetkőzzek meztelenre. Miután megtettem, rádöntött egy padra és a popsimba helyezett egy kisebb plugot, utána elővette a farkát és durván a torkomba nyomta. Nem tagadom, izgató volt a szituáció.

Elérkezett a megbeszélt időpont és a férfiak is érkeztek sorban.

Végül a 27-ből, aki 100%-ra ígérte, 14 érkezett meg.

Én ennek azért valamennyire még örültem is, igaz számítottam is rá.

Az Uram mindenkinek bemutatott, de nem szólított a nevemen, csak a szuka vagy ribanc jelzőket használta.
Az én feladatom volt, egy pohárka itallal, sütivel kínálni a pasikat, és közben úgy mozognom, hogy lássák a popsimban lévő plugot. Egyszóval kicsit hergelnem kellett őket, de nem feltűnően, ez volt az Uram parancsa.

Miután mindezen túl voltunk a pasik is levetkőztek az öltözőkben, volt aki még egy zuhanyt is vett, összegyűltünk a nagyteremben, ahol középen egy párnázott pad volt, és körben a falaknál székek, padok.

Még volt egy feladatom!

El kellett mondanom, hogy büntetésemet töltöm ribanckodás miatt. A büntetésem pedig az, hogy most addig kell használjanak, „rongyosra” baszniuk seggem és pinám, szopatni a számat, hogy egy időre elmenjen a kedvem a további ribanckodástól.

Miután ezt elmondtam, hangos ujjongás közepette nekem is estek páran.
A plug hamar kikerült a popsimból és dugtak mindenhol.
#243   2025. 03. 29. szombat 07:49
SubMazoCsaj SubMazoCsaj
2. RÉSZ

Alacsony termetű, vékony lány vagyok, és ezek a fiúk úgy hajlítottak, dobáltak, adtak kézről-kézre, ültettek egyik farokról a másikra, tolták egymás után a számba a farkukat, tettek ide-oda mint valami rongybabát.
Nagyon sokan, nagyon sokszor élveztek rám, a számba, pofoztak, csapkodták a popsim, puncim, cicim, köptek az arcomra, hordtak el mindenféle kurvának.

Ha valaki rám élvezett és nem bírta tovább, leült ivott egy kávét, evett egy szendvicset, pohár bort és jött folytatta tovább a büntetésemet.

Mikor már szinte nem is éreztem a popsim, nunim, sajgott mindenem, lábra sem tudtak állítani, kiterítettek a padra és úgy dugtak tovább.

Többször volt, hogy hárman-négyen voltak bennem egyszerre.
Végül az Uram szólt, hogy lassan vége a bulinak.

Én akkor már nagyon kész voltam. Az elején még sokat élveztem, igazából nem is tudom hányszor, de rengeteg orgazmusom volt, a végére viszont csak tompa zsibbadást éreztem.

Még egy feladatom volt, amit már csak alig tudtam elrebegni a pasiknak.
Megköszöntem, hogy ilyen alapos leckét kaptam tőlük a ribanckodásomért.

Miután mindenki zuhanyozott, rendbe szedte magát és elszállingózott, az Uram engem is zuhany alá tett, és a karjaiban vitt fel a lépcsőn az autóhoz. Hálásan néztem rá.

Hétfőre betegszabadságot kellett jelentenem, mert képtelen lettem volna nyolc órát végig ülni az irodában.
Akkor azt mondtam magamnak, soha többet nem hibázok, nem küldök engedély nélkül képeket, nem akarom ezt az egészet újból átélni.

Ami azt illeti, rá egy hónapra, már ismét küldtem néhány engedély nélküli fotót, és izgatottan figyeltem, hogy az Uram belenéz e a levelezésembe…

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 262db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 20. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!