Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#360   2025. 12. 14. vasárnap 10:00
rolyka930 rolyka930
Kedves Anna900! Nagyon jóízű történetet írtál. Gratulálok!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 12. 13. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 13. szombat 20:01
Ha találkoztunk volna...
Ha találkoztunk volna, már az előtte való napokban is izgatott lettem volna. Biztos, hogy többször is átöltöztem volna, és még akkor sem lettem volna biztos magamban. Talán a kedvedért egy mini szoknyát vettem volna fel, de nem túl szemtelent, és egy végig gombos felsőt, izgalmasabb dekoltázzsal. Az alkalom miatt izgatottan cserélgettem volna a fehérneműket is. Csak, hogy teljesen elvarázsoljalak. Végül, nem jellemző módon, és csak miattad, nem vettem volna fel semmit. A találkozás helyszínének egy kávézó jutott az eszembe, a város szélén. A hosszas előkészület és az ilyenkor jellemző szétszórtságom miatt biztos, hogy nem érkeznék oda pontosan, de meg próbálnék. Egész úton nagyon izgatott volnék, és csak arra tudnék gondolni, milyen lesz? Akkor is szimpatikus leszel? Mi van, ha én nem tetszem, ha másra számítottál? Nem leszek túl kövér neked? Biztos, hogy jó ötlet volt bugyi nélkül jönni az első randinkra? Mit fogsz majd gondolni rólam? És mit engedhetek majd neked, vagy tehetek, ha esetleg... Persze lefeküdni nem fogunk. Nem terveztük, és most még nem is szeretném. De tudom, hogy beszéltünk az autóról. Arról, hogy ha minden simán megy, esetleg szeretnél velem kocsikázni, és egy olyan helyre vinni, ahol egy kicsit nyugodtan kettesben lehetünk. Ahol szeretnél bizonyos dolgokat. Csókolni, és simogatni, és talán mást is, ami nagyon merész, de megpróbáltam lelkiekben felkészülni. Legalább azt hiszem! És koránt sem azért mert én nem szeretném. Csak picit félek, és nem tudom leszek e olyan merész, hogy megtegyem neked azt, amit nem csak te szeretnél annyira, hanem én is! De tudom, hogy majd te segítenél, hiszen domináns vagy és tudod, hogy akkor mit kell tenned, velem! Minden porcikámmal vágyom rá!
#359   2025. 12. 13. szombat 20:01
Anna900 Anna900
Ha találkoztunk volna...
Ha találkoztunk volna, már az előtte való napokban is izgatott lettem volna. Biztos, hogy többször is átöltöztem volna, és még akkor sem lettem volna biztos magamban. Talán a kedvedért egy mini szoknyát vettem volna fel, de nem túl szemtelent, és egy végig gombos felsőt, izgalmasabb dekoltázzsal. Az alkalom miatt izgatottan cserélgettem volna a fehérneműket is. Csak, hogy teljesen elvarázsoljalak. Végül, nem jellemző módon, és csak miattad, nem vettem volna fel semmit. A találkozás helyszínének egy kávézó jutott az eszembe, a város szélén. A hosszas előkészület és az ilyenkor jellemző szétszórtságom miatt biztos, hogy nem érkeznék oda pontosan, de meg próbálnék. Egész úton nagyon izgatott volnék, és csak arra tudnék gondolni, milyen lesz? Akkor is szimpatikus leszel? Mi van, ha én nem tetszem, ha másra számítottál? Nem leszek túl kövér neked? Biztos, hogy jó ötlet volt bugyi nélkül jönni az első randinkra? Mit fogsz majd gondolni rólam? És mit engedhetek majd neked, vagy tehetek, ha esetleg... Persze lefeküdni nem fogunk. Nem terveztük, és most még nem is szeretném. De tudom, hogy beszéltünk az autóról. Arról, hogy ha minden simán megy, esetleg szeretnél velem kocsikázni, és egy olyan helyre vinni, ahol egy kicsit nyugodtan kettesben lehetünk. Ahol szeretnél bizonyos dolgokat. Csókolni, és simogatni, és talán mást is, ami nagyon merész, de megpróbáltam lelkiekben felkészülni. Legalább azt hiszem! És koránt sem azért mert én nem szeretném. Csak picit félek, és nem tudom leszek e olyan merész, hogy megtegyem neked azt, amit nem csak te szeretnél annyira, hanem én is! De tudom, hogy majd te segítenél, hiszen domináns vagy és tudod, hogy akkor mit kell tenned, velem! Minden porcikámmal vágyom rá!
#358   2025. 12. 13. szombat 20:00
Anna900 Anna900
Oda érve, már az autóból felismernélek, ahogy a kávézó előtt várakozol, és meg könnyebbülve mosolyognék, mert élőben is az vagy akinek gondoltalak. Virág van nálad, ami nagyon imponáló. Már te is mosolyogsz, aztán egymáshoz lépünk és kezet fogunk. A virágot csak odabent adod át mert annyira zavarban vagy, hogy meg is feledkezel róla. Ami jó, mert te is ember vagy. Orchidea, és Vörös rózsa. A kedvencem virágaim, amire emlékeztél. Ez már egy csók a puncimra! Rendelünk, majd lassan beszélgetni kezdünk, és érezhetően oldódik a feszültségünk. Talán fél óra telik el úgy mint, ha csak akkor érkeztünk volna és már nem csak az én szemem csillog azoktól amiket mondasz nekem. Aztán egy rövid csönd, és megfogod a kezem. A melleimet nézed, de úgy hogy szinte felfalsz közben. Mennyünk? Kérdezed, én pedig picit el szégyellve magam, bólintok. A te autódba ülünk, majd mosolyogva egymásra nézünk. Azt kérdezed, ismerek e valami jó helyet, én pedig igent mondok, és közben újra izgatottság fog el. Navigálok, miközben egyre hevesebben zakatol a szívem. Lassan elhagyjuk a lakott részt, te pedig miközben vezetsz, a combomra rakod a kezed. Ó, istenem! Próbálom leplezni az izgatottságomat, és a fejemet elfordítva kifelé bámulok, miközben a combomat félreérthetetlenül nyitom szét előtted. Annyira, amitől a miniszoknyám is felhúzódik, hogy lásd, nincs rajtam bugyi. Szándékos! Oda nézel és rácsodálkozva olyanokat mondasz, amitől mosolyogva elpirulok. Akkor meg állítanálak, hogy itt jó lesz, és miközben vágyakozva nézel rám, oda húzom a kezed. A következő percekben már csókolózunk, és a nedves puncimat simogatod. Sóhajtozom, miközben a kiszabadított mellemet szopod. Érzem, hogy nagyon heves vagy. A fejedet simogatva élvezem amit velem csinálsz. Izgatottan próbálnék én is hozzád érni, és amikor ez sikerül még jobban el önt a vágy. Tapintalak, és érzem milyen felizgult vagy, közben olyan hévvel ujjazol, hogy teljesen elszállok tőled. Elélvezek, a kezed és a szád alatt. A testem remegni kezd és halk nyöszörgéssel a ködbe veszek, megsemmisülök.
#357   2025. 12. 13. szombat 19:59
Anna900 Anna900
Most újra csókolózunk. Lágyan és érzékien érsz hozzám, én pedig még mindig kívánlak. Csókolózunk és te lassan kicsomagolod magad. Újra izgatott vagyok. Látom amit látnom kell, amire annyira vágyom már, és akkor megfogom. Felsóhajtva veszlek az ujjaim közé és azonnal felizgulok. Az alhasam és a puncim is bizsereg, miközben a szemedbe nézve izgatni kezdelek. Olyan kemény vagy amennyire csak lehet. Nedves vagy, és végre láthatom is mennyire vágysz rám. Verni kezdem a farkad de csak egy kicsit, mert a számat csókolva lefelé vezeted a fejem.
A szívem újra hevesen ver, ahogy a tarkómat fogva határozottan vezeted rá a számat. És akkor megtörténik. Teljesen bennem vagy. A részemmé válasz, ahogy ütemesen mozgok rajtad. Néha szándékosan elnyellek teljesen. Csak azért, hogy minél jobban magamban érezhessem. Talán fel sem fogom, majd csak utólag, amihez idő kell.
De akkor teljesen rád koncentrálnék. Arra amit velem szeretnél csinálni. Ahogy lassan át veszed majd felettem az irányítást, és a fejemet, tarkómat fogva szeretkezel majd a számmal. Igen, mondtad, hogy meg teszed. Hogy alig várod! Én pedig, hogy nem fogok ellenállni! Akkor sem amikor egyre izgatottabban kezded megdolgozni az ajkaimat. Amikor hevesen markolászva a fenekem, teljesem a számba nyomod magad. Az élvezettől nyögni próbálok, de nem tudok. Ne hagyd abba! Súgom kimondatlanul, és tudom, hogy nem sokára el fogsz élvezni bennem, ahogy ezt is ígérted. Azt mondanám, várj még! Ne siess! Csak még egy percet adj nekem, vagy mégsem, és teljesülj be bennem. Annyira vágyom rá! Annyit gondoltam erre a pillanatra! És akkor tényleg megtörténne. Az egyik kezeddel a fejemet fogva nyomnád rá a fejem. A másikkal a fenekemet, puncimat markolva, nyúlnál belém és érezném, ahogy az egész testedet megfeszítve, nyögve élveznél belém. Hallanám, ahogy remegő hangon mocskos szavakat használva parancsolnád, hogy ne merjem kivenni a számból, és akkor tényleg elárasztanád a számat.
Minden pillanatát élvezném! Ahogy utolsó szavaiddal nyögnéd, hogy nyeljem.. nyeljem, én pedig engedelmesen tennék meg mindent azért, hogy a legjobban érezd magad. Persze, csak ha találkoztunk volna!
#356   2025. 12. 10. szerda 10:16
ac4er ac4er
Gyönyörű történet, megkönnyeztem nyes
(Ez egy válasz Matrahegyi üzenetére (2025. 12. 09. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 12:16
Régi albérletem szomszédjában lakott egy kedves szorgalmas idős hölgy , akivel nagyon jóban voltam és a 30 éves lusta molett nem dolgozó lánya aki nem ment ki szinte soha a lakásból. Egyik este hallom hogy veszekednek , nyaggatja a mama hogy kezdjen magával valamit. Kis idővel később kopog az idős hölgy hogy ő elmegy 2 éjszakára a testvéréhez és figyeljek már a kis lányára aki akkor még idősebb volt mint én. Másnap délben elutazott, majd a tőle kapott lakáskulcsal este becsatogtam hozzá megetetni a macskát is. Konzerv keressgélése közepette megjelent Anett, egyből egy cigit kért és leült az étkezőszékre előrehajolt és csak nézte a földet. Csak panaszkodott hogy nincs állása , mindig piszkálják , meg amúgy is fáj mindene stb. Ekkor eléálltam és a vállát elkezdtem maszírozni, felemelte a fejét de a szemei csukva voltak, ekkor már letolt nadrággal és álló farokkal szobroztam előtte. Mérnöki precizitással lassan a szájához érintettem és miután megnyalta és rájött hogy mi az majd bedugtam de mintha csak erre várt volna. Két kezemmel a hajába kapaszkodtam és szopatni kezdtem. Jó nyálasan csinálta és cuppogot folyamatosan. Semmiben nem ellenkezet így próbáltam kihasználni a lehetőséget. Jó mélyre húztam a farkamra , a nyála meg csak csorgott a ruhájára. Két kezemmel a fejét lefogva egyre gyorsabban dugtam a száját és tele is élveztem. Miután lenyelte közölte hogy ilyenben még soha nem volt része. Tetszett Kedves? Hát igen ! Tetszett hogy irányítasz. - mondta. Ekkor szépen felállt és kiment a wcre. Miután visszajött cigizve felült a bárszékre és beszélgetni kezdtünk. Kérdezte hogy mi volt a legjobb csajos élményem eddig. Hát figyelj elmesélek egy történetet: Egyszer egy boltban megláttam egy hölgyet aki nagyon felmért , láttam hogy pár ruhával a próbafülkéhez megy én meg mentem utána és bekopogtam. Ajtó nyitás után gyorsan beengedett és.... Jujj de jó mi történt? Kérdezi... Nem sok csak a fenekére vertem a farkam. Azta az izgi lehetett sóhajtott. Ekkor mögéálltam és a otthonkáját felhúztam és a bugyiját kicsit letoltam, a bárszéken a fenekét hátrahúztam majd a farkam a popsilyukához érintve elkezdtem verni. Élveznéd ha veled csináltam volna ezt? Igen! -felelte. De tudod mit a jó nedves popsid most meg is dugom! Elkezdtem óvatosan bedugni és szinte elejétől kezdve tudtam hogy hol vannak a határai. Jó negyed óra bemelegítés után elkezdtem egymás után jó mélyre behatolni amivel egy hatalmasat élvezett és fasszal a fenekében véletlenül lefosott. Nem hatódtunk meg tőle sőt elkezdtem gyorsabban tövig dugni hátulról neki amitől csak jött ki neki szinte megállás nélkül majd miután jól elélvezett én folytattam és jól teletöltöttem a koszos fenekét. Ekkor beszaladt wcre miután eltakarítottam hazamentem. Egyszer találkoztunk még véletlenül a lépcsőház pincéjében vele és ott megbeszéltünk egy találkozót. Egy jó nagy tükör mellett szopattam, csak néztük mindketten bele amikor túl mélyre dugtam és véletlen lerókázott. Többet nem tartottuk a kapcsolatott.
#355   2025. 12. 09. kedd 12:16
Matrahegyi Matrahegyi
Régi albérletem szomszédjában lakott egy kedves szorgalmas idős hölgy , akivel nagyon jóban voltam és a 30 éves lusta molett nem dolgozó lánya aki nem ment ki szinte soha a lakásból. Egyik este hallom hogy veszekednek , nyaggatja a mama hogy kezdjen magával valamit. Kis idővel később kopog az idős hölgy hogy ő elmegy 2 éjszakára a testvéréhez és figyeljek már a kis lányára aki akkor még idősebb volt mint én. Másnap délben elutazott, majd a tőle kapott lakáskulcsal este becsatogtam hozzá megetetni a macskát is. Konzerv keressgélése közepette megjelent Anett, egyből egy cigit kért és leült az étkezőszékre előrehajolt és csak nézte a földet. Csak panaszkodott hogy nincs állása , mindig piszkálják , meg amúgy is fáj mindene stb. Ekkor eléálltam és a vállát elkezdtem maszírozni, felemelte a fejét de a szemei csukva voltak, ekkor már letolt nadrággal és álló farokkal szobroztam előtte. Mérnöki precizitással lassan a szájához érintettem és miután megnyalta és rájött hogy mi az majd bedugtam de mintha csak erre várt volna. Két kezemmel a hajába kapaszkodtam és szopatni kezdtem. Jó nyálasan csinálta és cuppogot folyamatosan. Semmiben nem ellenkezet így próbáltam kihasználni a lehetőséget. Jó mélyre húztam a farkamra , a nyála meg csak csorgott a ruhájára. Két kezemmel a fejét lefogva egyre gyorsabban dugtam a száját és tele is élveztem. Miután lenyelte közölte hogy ilyenben még soha nem volt része. Tetszett Kedves? Hát igen ! Tetszett hogy irányítasz. - mondta. Ekkor szépen felállt és kiment a wcre. Miután visszajött cigizve felült a bárszékre és beszélgetni kezdtünk. Kérdezte hogy mi volt a legjobb csajos élményem eddig. Hát figyelj elmesélek egy történetet: Egyszer egy boltban megláttam egy hölgyet aki nagyon felmért , láttam hogy pár ruhával a próbafülkéhez megy én meg mentem utána és bekopogtam. Ajtó nyitás után gyorsan beengedett és.... Jujj de jó mi történt? Kérdezi... Nem sok csak a fenekére vertem a farkam. Azta az izgi lehetett sóhajtott. Ekkor mögéálltam és a otthonkáját felhúztam és a bugyiját kicsit letoltam, a bárszéken a fenekét hátrahúztam majd a farkam a popsilyukához érintve elkezdtem verni. Élveznéd ha veled csináltam volna ezt? Igen! -felelte. De tudod mit a jó nedves popsid most meg is dugom! Elkezdtem óvatosan bedugni és szinte elejétől kezdve tudtam hogy hol vannak a határai. Jó negyed óra bemelegítés után elkezdtem egymás után jó mélyre behatolni amivel egy hatalmasat élvezett és fasszal a fenekében véletlenül lefosott. Nem hatódtunk meg tőle sőt elkezdtem gyorsabban tövig dugni hátulról neki amitől csak jött ki neki szinte megállás nélkül majd miután jól elélvezett én folytattam és jól teletöltöttem a koszos fenekét. Ekkor beszaladt wcre miután eltakarítottam hazamentem. Egyszer találkoztunk még véletlenül a lépcsőház pincéjében vele és ott megbeszéltünk egy találkozót. Egy jó nagy tükör mellett szopattam, csak néztük mindketten bele amikor túl mélyre dugtam és véletlen lerókázott. Többet nem tartottuk a kapcsolatott.
#354   2025. 12. 08. hétfő 20:21
tobbenjobb tobbenjobb
Egyetlen egyéjszakás kalandom igen emlékezetessé sikerült! Lánybúcsún dugtam a menyasszony -számomra ismeretlen - barátnőjével, miközben a menyasszony az exével felváltva veszekedtek, dugtak és nosztalgiáztak a szomszéd szobában smile )))

Az ex felhívott h. menjünk bulizni. Menet közben találkoztunk a lánybúcsúsokkal, mentünk velük a kocsmatúrára. Egy idő után a többi lány hazament, a menyasszony és a legjobb barátnője maradt. Aztán felmentunk a menyasszonyhoz, ahol nem késlekedtek az exszel, kb 10 perc múlva hallottuk, hogy nagyon csattogósan nosztalgiáznak…

Én meg ott álltam ezzel az ismeretlen csajjal a konyhában, és simán rákérdeztem, hogy ha már ennyire egyedül hagyta a barátnője, nem dughatnánk mi is? Legnagyobb meglepetésemre igent mondott. Folyamatosan mondogatta, hogy nem hiszi el, hogy ilyesmit csinál egy ismeretlennel, mire megjegyeztem, hogy én sem, illetve felvetettem, hogy mi lenne, ha csak élvezés után mutatkoznánk be… volt humora, beleegyezett.

Úgyhogy egész éjszaka hülyültünk, dugtunk és ugrattuk egymást, hogy még mindig nem tudjuk egymás nevét. Aztán persze bemutatkoztunk, és megegyeztünk, hogy nem fogjuk keresni egymást. Így is lett. smile ))
#353   2025. 12. 08. hétfő 08:27
Kitti82 Kitti82
Köszi a segítséget!
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2025. 12. 07. vasárnap 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 07. vasárnap 05:25
... abból ami olvasható ... biztos vagyok benne, hogy igazán izgalmas a történeted. Lehet meg kellene még egyszer próbálni. Amikor írsz , bal lent az alatt az ablak alatt van egy számláló, mutatja, hogy hány karaktert írhatsz még ... Még egy tanács ... ahogy én szoktam ... megírom[egy szövegszerkesztőben, aztán szétszedem kb.3000 karakteres blokkokra és a végétől előrefelé másolom be ide.

#352   2025. 12. 07. vasárnap 05:25
MaxSex MaxSex VIP
... abból ami olvasható ... biztos vagyok benne, hogy igazán izgalmas a történeted. Lehet meg kellene még egyszer próbálni. Amikor írsz , bal lent az alatt az ablak alatt van egy számláló, mutatja, hogy hány karaktert írhatsz még ... Még egy tanács ... ahogy én szoktam ... megírom[egy szövegszerkesztőben, aztán szétszedem kb.3000 karakteres blokkokra és a végétől előrefelé másolom be ide.

(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 15:20
Szia!
Nem véletlenül írtam ,hogy siralmas lett,ugyanis a történet kb fele nem jelent meg ezen a kiváló felületen. smile
Mielött írnád az előnézetet,képzeld ott a teljes történet látszott.
Örülök, hogy ennyit sikerült kinézned belőlem smile
#351   2025. 12. 07. vasárnap 03:48
kandurmarci kandurmarci
Hogy a hátát kezdte el simogatni, logikusan következik belőle, hogy igazad lehet, seggbekúrhatta a szomszéd csajszit. Miért nem meséli akkor el?
(Ez egy válasz vaskalapospál üzenetére (2025. 12. 07. vasárnap 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 07. vasárnap 00:45
ez ugye az a sztori, hogy aztán seggbekúrtad, mint a többi nőt is?
#350   2025. 12. 07. vasárnap 00:45
vaskalapospál vaskalapospál
ez ugye az a sztori, hogy aztán seggbekúrtad, mint a többi nőt is?
(Ez egy válasz Matrahegyi üzenetére (2025. 12. 06. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 16:42
Régi albérletem szomszédjában lakott egy kedves szorgalmas idős kb 60 éves hölgy , akivel nagyon jóban voltam és a 35 éves lusta molett problémás nem dolgozó lánya aki nem ment ki szinte soha a lakásból. Egyik este hallom hogy veszekednek , nyaggatja a mama hogy kezdjen magával valamit. Kis idővel később kopog az idős hölgy hogy ő elmegy 2 éjszakára a testvéréhez és figyeljek már a kis lányára aki akkor még idősebb volt mint én. Másnap délben elutazott, majd a tőle kapott lakáskulcsal este becsatogtam hozzá megetetni a macskát. Konyhában konzerv után kutakodás közepette megjelent Anett a lánya. Mivel néha láttuk egymást így nem voltunk idegenek de max 2-3 mondatot váltottunk eddig. Kicsit panaszkodott hogy fáj mindene meg amúgy is minden rossz meg nincs pénz bla bla bla. Ekkor leült egy székre lehajtotta a fejét és csak nézett maga elé. Megkínáltam egy cigivel és egyik kezemmel a hátát elkezdtem simogatni.
#349   2025. 12. 06. szombat 19:20
kandurmarci kandurmarci
És? Miért nem folytattad? Szerintem nem csak hátsímogatás volt.
(Ez egy válasz Matrahegyi üzenetére (2025. 12. 06. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 16:42
Régi albérletem szomszédjában lakott egy kedves szorgalmas idős kb 60 éves hölgy , akivel nagyon jóban voltam és a 35 éves lusta molett problémás nem dolgozó lánya aki nem ment ki szinte soha a lakásból. Egyik este hallom hogy veszekednek , nyaggatja a mama hogy kezdjen magával valamit. Kis idővel később kopog az idős hölgy hogy ő elmegy 2 éjszakára a testvéréhez és figyeljek már a kis lányára aki akkor még idősebb volt mint én. Másnap délben elutazott, majd a tőle kapott lakáskulcsal este becsatogtam hozzá megetetni a macskát. Konyhában konzerv után kutakodás közepette megjelent Anett a lánya. Mivel néha láttuk egymást így nem voltunk idegenek de max 2-3 mondatot váltottunk eddig. Kicsit panaszkodott hogy fáj mindene meg amúgy is minden rossz meg nincs pénz bla bla bla. Ekkor leült egy székre lehajtotta a fejét és csak nézett maga elé. Megkínáltam egy cigivel és egyik kezemmel a hátát elkezdtem simogatni.
#348   2025. 12. 06. szombat 16:42
Matrahegyi Matrahegyi
#347   2025. 12. 05. péntek 20:41
upaupa upaupa
Ha ide hosszút írok, úgy szoktam hogy az elküldés előtt ki másolom jegyzetbe ha elveszik (mert szokott) akkor nem kell újra pötyögni.
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 15:20
Szia!
Nem véletlenül írtam ,hogy siralmas lett,ugyanis a történet kb fele nem jelent meg ezen a kiváló felületen. smile
#346   2025. 12. 05. péntek 15:20
Kitti82 Kitti82
Szia!
(Ez egy válasz rolyka930 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 12:00
Szia Kitti82! Az írást nem árt gyakorolni. Kicsit bőbeszédűbbnek kell lenni, hogy az izgalom átjöjjön. Maga a téma nem rossz, megérne egy részletes kifejtést női szemmel megírva.
#345   2025. 12. 05. péntek 12:00
rolyka930 rolyka930
Szia Kitti82! Az írást nem árt gyakorolni. Kicsit bőbeszédűbbnek kell lenni, hogy az izgalom átjöjjön. Maga a téma nem rossz, megérne egy részletes kifejtést női szemmel megírva.
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 04. csütörtök 13:27
Elnézést,ez így elég siralmas lett,kb a fele hiányzik a történetnek
#344   2025. 12. 04. csütörtök 13:27
Kitti82 Kitti82
Elnézést,ez így elég siralmas lett,kb a fele hiányzik a történetnek
#343   2025. 12. 04. csütörtök 09:47
Kitti82 Kitti82
5
Én mondtam neki, hogy mást is csinálhat vele ha szeretne
Mondta, hogy nem csak ez maradt ki eddig neki,de velem szeretne sok mindent kipróbálni
Mondtam hogy én sok mindenre nyitott vagyok,és ha ennyire jó szerető lesz nem fogok semmire sem nemet mondani!
Az ajtóban még csókok simogatások,és megbeszéltük hogy mindenképpen randizzunk amint lehet.

Most hogy írok róla.....
#342   2025. 12. 04. csütörtök 09:47
Kitti82 Kitti82
4
Újra elélveztem.
kértem mostmár ne fogja vissza magát, azt akarom ,hogy neki is ugyanolyan jó legyen mint nekem.
#341   2025. 12. 04. csütörtök 09:44
Kitti82 Kitti82
3
Azt mondta hogy szertne a puncimba lenni, hanyatt feküdtem,és széttártam a lábaimat, ő lassan rámfeküdt,amitől nagyon felizgultam, megfogtam a farkát és betettem a puncimba, szinte azonnal elélveztem ahogy teljesen bennem volt
Kértem hogy lassan finoman tolja fel ameddig csak tudja, lassan de ütemesen dugott, amitől újra elélveztem
Mondtam hogy most ő mondja meg hogyan tovább.
Azt mondta hogy szeretné ha beleülnék, és úgy folytatnák, az ágy szélére ült ,én pedig szemből ültem rá, szorosan ölelkeztünk, és csókolóztunk, közben újra éreztem hogy számomra ismét nincs visszaút

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 360db
Utolsó üzenet: 2025. 12. 14. vasárnap

Hírek

2025. 12. 01. hétfő 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!