Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Jó napot
Esetleg transz vagy shemale akad e erre a közelembe?
Jaaa és nem átverős, mert abbol akad nem egy.
Hölgyek lányok párok minden kategóriából vannak kamusok.
(Tisztelet a kivételnek)
Esetleg transz vagy shemale akad e erre a közelembe?
Jaaa és nem átverős, mert abbol akad nem egy.
Hölgyek lányok párok minden kategóriából vannak kamusok.
(Tisztelet a kivételnek)
Pesti hellyel rendelkező női rucis , vagy bugyist keresek.
Sziasztok! Shemale hölgyet keresek, akár hozzám is költözhetsz! 50-es pasi! ha gondolod irj!
Sziasztok!Bi cd fiú vagyok...Kedves párhoz csatlakoznèk mindkét fél örömére.Puszi!
Sziasztok! Holnapi napra keresek(sünk) egy cd ismerősömmel. Délutánra 16:00-tól, aktív, potens, intelligens, kedves pasit. Pusz. Tamara
Illetve több pasit. Többes lenne a cél. Pusz. Tamara
Szia kapok egy címet privát üzenetben.Szívesen mennék.
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2022. 11. 23. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 19:00

Sziasztok! Holnapi napra keresek(sünk) egy cd ismerősömmel. Délutánra 16:00-tól, aktív, potens, intelligens, kedves pasit. Pusz. Tamara
Sziasztok,
hobbi CD-ként szívesen kényeztetnék Borsodban!
hobbi CD-ként szívesen kényeztetnék Borsodban!
Noi rucist harisnyast sztreccs rucist keresek kor akkat nem számít
11.26. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Sziasztok! Ma esti, éjszakai többes partyhoz, bulihoz csatlakoznék, kizárólag Bp. Pusz. Tamara
Helló mikor és merre?
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2022. 11. 26. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 18:31

Sziasztok! Ma esti, éjszakai többes partyhoz, bulihoz csatlakoznék, kizárólag Bp. Pusz. Tamara
Sziasztok! Van itt mostanában ráérő női rucis? Szívesen játszadoznék.
Sziasztok! 27 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye)
Sziasztok! 27 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye)
Sziasztok! Jövő hét csütörtök du. 17:00-tól szerveznék egy fincsi, élvezettel teli privát gangbang partit. Hely a 13.kerben lenne. Én a csajszi és 4-5 aktív, potens pasi jelentkezését várnám. Legyetek ott borotváltak vagy fazonra nyírtak, 16-20 cm közötti mérettel. Normális, kultúrált, kedves, kényeztető pasikat keresek. Fotód legyen, vagy tudj küldeni. Pusz. Tamara.
U.i.; privátban írjatok
U.i.; privátban írjatok
Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna travit, ligetnél? Kocsidban is ok.
Fiatal shemait keresek,..,hosszú távra,..,diszkréten!!!! Keress privátban!!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.