Ma este Budapesten Travi aki ápolt, borotvalt cerkára vágyik?
26 éves hosszú hajú szexi ázsiai sissy szexcsajommal keresek, aktiv Kant 3mas szexre. Zuglói napközbeni hellyel.
PM
PM
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Transzival kozos maszti?
Holnap Pesten tali valaki ? :$
Shemale csaj van itt vagy strapon kedvelő aki popsim elintézné?
Sziasztok!
Kecskemét. Travi ribi vagyok. (harisnya, smink, paroka, női ruci). Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna valaki a parkban vagy kocsidban? Éjfél és reggel 04 óra között. Számba, arcomra, seggemre élvezhetsz. Használd kevedre a szám és a seggem. Lehetsz idős vagy nagyon macis is. Ingyenes szex. KECSKEMÉT
Kecskemét. Travi ribi vagyok. (harisnya, smink, paroka, női ruci). Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna valaki a parkban vagy kocsidban? Éjfél és reggel 04 óra között. Számba, arcomra, seggemre élvezhetsz. Használd kevedre a szám és a seggem. Lehetsz idős vagy nagyon macis is. Ingyenes szex. KECSKEMÉT
Transz, shemale tapasztalatom nincs még, de keresek olyat aki felavatna. Gyakorlatilag bármire nyitott vagyok
30/bi 195cm 17cm
30/bi 195cm 17cm
sziasztok
Sziasztok! Cumizhatnekom van, hetero ferfias pasit keresek!
Ismizne valaki?? Képek az adatlapomon privát üzenet várok
Szívesen ismerkednék
Dugni szerető 40-es pasi vagyok
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 20:18

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

Dunaújvárosban lakáson, szopatnék egy transzit vagy crossdessert. Helyem van így csak jönnöd kell ha érdekesnek találod. 21 cm intim.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

El hanyagolt Budapest-i nős férfi keres 20-30 éves korig sissy/femboy stílusú lányos fiút aki szeretne a szex rabszolgám lenni.Én az aktív fél lennék,szopatnálak és jól megdugnálak minden pózban.Aztán ki verném neked hogy a kezeim között élvez el.Sminkeld magad,fesd a körmöd,vegyél fel harisnyát és tangát.legyél benne a szerepjátékokban,néha néha a kötözésben.legyél teljesen szőrtelen(arc,farok,láb,kéz)legyél tiszta és ápolt.Ha tetszik amit írtam,írj rám
Elszívni vagy elszórni szeretnéd?
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Bicskén ma 17:00 után 20:00 ig szopnék és dugható is vagyok helyem nincs de ha van autód benne vagyok egy autós kalandban
Füvet tud valaki?
Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom lányos fiúval, aki élvezné, ha kezelésbe venném. Írjon, akit érdekel!
Neked esetleg lenne kedved másfele kocsikázni?
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 10:57

Ma 17:30-tól 19:30ig Valaki jár Bicskén autóval? Szopok és dugható is vagyok. Csak passzív vagyok.