Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt, nőies travit. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük

Szép napot. Hétvégén valaki Tapolca környékén?
Retéten vagyok de semmi mozgás eddig.
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 11. 06. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Üllő..Monor?
Üllő..Monor?
Hali Bp XIV és környékén ? Most?
Sziasztok! Most keresek vacon raero holgyet. Reszleteket privatban. Igerem nem banja meg. Par is szoba johet.
Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Ma napközben Érden van helyem. Hölgyet, párt fogadnék. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok! Ma reggel 9ig szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled!
Sziasztok.szopnék most Vecsés,Monor,Albertirsa vagy a reptér környékén
Sziasztok, izgalmas estét. Budapest és környékén szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve hozzám az írhatna vissza.
Sziasztok! Holnap napközben egyedül leszek itthon, fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban. Dobjuk fel a HO-t! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel.
Popsit dugni szerető pasit keresnék..

Bp. 17 ker! MOST?