Fehervaron laza hokira szabadban vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Zalaegerszegen most pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Van helyem, írj privát, köszönöm.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Me estére kalandra vágyó hölgyet keresek
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Sziasztok !
Ma este fogadnék kalandozni vágyó hölgyet vagy párt.
Ma este fogadnék kalandozni vágyó hölgyet vagy párt.
Pécs és környékén??
Mindenki beszélgetni akar itt, én nem. Nőt vagy párt keresek laza programokra.
Magas, jóképű, intelliges, kedves, sportos. higiénikus, illemtudó férfias férfi vagyok.
Bízom benne, hogy kölcsönös szimpátia ki tud itt alakulni és a tettek mezejére tudunk lépni.
Visszajelzések alapján hozzá tudok adni valami pluszt az élményekhez
Magas, jóképű, intelliges, kedves, sportos. higiénikus, illemtudó férfias férfi vagyok.
Bízom benne, hogy kölcsönös szimpátia ki tud itt alakulni és a tettek mezejére tudunk lépni.
Visszajelzések alapján hozzá tudok adni valami pluszt az élményekhez
Sziasztok! Hölgy az agárdi nudin ma?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok, kellemes időtöltést. Szívesen találkoznék párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve hozzám, vele, velük örömest találkoznék.
Szarvas, Békéscsaba és környékéről párral ismerkednék ma éjszakára.
Sziasztok. Ismerkednèk.
Üdv. Tamás
Üdv. Tamás
Izgalmas kalandra invitálok mai napon hölgyet, lányt, nőt vagy pár női tagját akár párja jelenlétében a mogyoródi Aquaparkba. Egyeztessünk és csináljunk izgalmas dolgokat a helyszínen.
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék Budapesten egy szimpatikus párral, ahol a férfi tagot foglalkoztatják light-os bi dolgok. Olvassátok el az adatlapom és ha szimpi írjatok

Budapest környékén, vagy Balaton környékén keresek aktív idősebb férfit.
Sub hajlamú vagyok, izgat a kiszolgáltatott, alárendelt szerep.
Sub hajlamú vagyok, izgat a kiszolgáltatott, alárendelt szerep.
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Azt azért elolvastad hogy a párból csak a pasi keres szólóban?
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 23:44

Sziasztok!
Lehet későn írok, de szívesen tölteném veletek az éjszakát. 40 éves sportos évek óta tobbesezo swingerező pasi vagyok.
Jelenleg egy Panzioban a 14.-ik kerületben.
Ha érdekes lehetek priviben folytassuk.
Köszönöm
Jani
Lehet későn írok, de szívesen tölteném veletek az éjszakát. 40 éves sportos évek óta tobbesezo swingerező pasi vagyok.
Jelenleg egy Panzioban a 14.-ik kerületben.
Ha érdekes lehetek priviben folytassuk.
Köszönöm
Jani
Helo ! Mostanra keresek partnert. Ücsörgök itt egy üres (házi) glory mellett . Jó lenne ha valaki vagy kintre vagy bentre jelentkezne. Pest megye és még ráérek