Sziasztok
most jelenleg soloba , keresnèk párt vagy hölgyet lájtosabb kukoldra vagy akár extrèm valamire :P vagy holnap egy dèlegyháza strandra akár
) valami izgis minősègi kaland
magas vèkony srác vagyok 18cm borotvált
voltam már többesbe , swinger klubba stb helyem van Szigetszentmikloson de utazni is tudok ! Skype is van

holnapi naste7 tol lehetsges
(Ez egy válasz debcocksucker üzenetére (2024. 08. 13. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 19:54

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Popsit dugni szerető belevaló férfias pasit keresek. 6.kerben van hely

Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Zalaegerszegen most pasi? Óralisan kényeztetnék. Hely adott.
balatonboglár környékén keresek hölgyet egymás kényeztetésére! privizz
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Sziasztok! Hölgyet keresek ma délután/esti szórakozásra! Ha felkeltettem érdeklődésed keress nyugodtan!
Lehet , de kettő napig itt vagyok!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 08. 13. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló hölgyek
Mai nap Agárd szabad strandon ismerkedés, aztán....
Mai nap Agárd szabad strandon ismerkedés, aztán....

Sziasztok! Ma estére keresek, hölgyet vagy felséget Szolnok, Pest vagy Békés megyében, ha szeretnéd társaságom élvezni, írj privátban és megyek.
Sziasztok .Péntekre és szombatra kersek hölgyet,párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére.
Zalaegerszegen ma délután, este pasit keresek, akit kényeztetni lehet orálisan. Hely lesz. Privátban keress, köszönöm.
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Jászberény környékén csajok nincs kedve valakinek talizni...dumálni....hetero alapon... üzibe..
Angyalbört keresel
(Ez egy válasz Pasi_75 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 07:35

Sziasztok. Nyírbogdányon keresek hölgyet , vagy párt hetero alapon. Ápolt , igényes 40-es pasi vagyok.