Sziasztok! Most hölgy vagy pár Bp-n tali? 14. kerben vagyok. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi.
Sziasztok !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hölgyek, párok gondtalan időtöltésre... Írjátok bátran.
Sziasztok! Most, vagy délután hölgy vagy pár, aki fogadna egy ápolt, igényes pasit Érden, Bp-n vagy ezek környékén?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Újpesten most valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szia/Sziasztok! Mai nap napközben,délután vagy akár este Párt vagy Hölgyet fogadnék Kaposváron. Helyem van de utazni is tudok.

Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését
Lakás gloryhole szopatna most valaki?.
Pécs és környékén valaki(k)??
Sziasztok !
Ma estére keresem cinkostársaim. Párt vagy hölgyet keresek. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresem cinkostársaim. Párt vagy hölgyet keresek. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok, Veszprém környékéről van valaki?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését napközben

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.