Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Sziasztok ma 11-14 között nőt keresek Soroksár Auchannál kalandozni!
Sziasztok. Ma délelőtt, kora délután Budapesten és környékén kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok! Áplot, igényes és egészséges, mások által jó pasinak tartott harmincas, nem független férfiként keresek szexpartner(eke)t a mai napra. Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres összejárás lenne a legjobb. Sportos, férfias pasi vagyok (testszőr, szakáll van, de rendben tartva
)
18/4 intim mérettel tudok szolgálni. Képeim vannak itt is, arcképet akkor mutatok, ha én is kaptam már. PÜ-ben vagy chaten is jelentkezhetsz. Hely kell, de autó van, mobil vagyok Bp és Érd környékén.

18/4 intim mérettel tudok szolgálni. Képeim vannak itt is, arcképet akkor mutatok, ha én is kaptam már. PÜ-ben vagy chaten is jelentkezhetsz. Hely kell, de autó van, mobil vagyok Bp és Érd környékén.
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok! T
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok! T
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel.,de.!Cegléd,Lajosmizse,Dabas környéke!
Sexpartnereim keresném ma reggel.,de.!Cegléd,Lajosmizse,Dabas környéke!
Spriccelő farkakat fotóznék, akár párokat is. Budapesten és környékén
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Sziasztok
hétvégére keresek párt vagy egyedülálló nőt
Budapest és vonzáskörzetében
29 éves sportos nagyfarkú srác vagyok
180/85kg, kék szem , barna haj 22cm intim
hétvégére keresek párt vagy egyedülálló nőt
Budapest és vonzáskörzetében
29 éves sportos nagyfarkú srác vagyok
180/85kg, kék szem , barna haj 22cm intim
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Skype és fotóim vannak.
2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Pesten taliznék most .
Szopatnék ..nyeld a gecit
Szopatnék ..nyeld a gecit
Most Miskolcon várok párokat hölgyet lakásomban
Sziasztok !
Ma kora estétől párt vagy hölgyet fogadnék. Utazni is tudok észszerű határokon belül.
Ma kora estétől párt vagy hölgyet fogadnék. Utazni is tudok észszerű határokon belül.
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délután?