Sziasztok ma este pár vagy ffi aki találkozna?
Szexi crossdresser baszható popsipuncival keres ápolt férfias belevaló pasit, hely belvárosban megoldott.
Kalnd ma valaki?
Bi srác vagyok hely van!
Bi srác vagyok hely van!
Sziasztok imi pár vag? Ffi
Ma estére keresünk ffit harmadiknak, Kecskemét környékén
Kecskeméten holnap kora reggel, kölcsön feleség jöhetne velem kávézni, szívesen leszopatnám utánna egy sötét kapualjban.
Fél 6kor már úton vagyok, így kora reggel is írhatsz.
Csak nők!!!
Fél 6kor már úton vagyok, így kora reggel is írhatsz.
Csak nők!!!
Sziasztok.Ma este hölgy, pár csendes otthonomban Gödöllőn? Várom üzeneted!

Budapesten ma valaki, vagy valakik? Hely ok, de utazom is, ha kell.
pesten keresek párt.Helyem van.
Sziasztok !
Ma este találkoznék párral vagy hölggyel. Fogadni és utazni is tudok.
Ma este találkoznék párral vagy hölggyel. Fogadni és utazni is tudok.
Kedd-Péntek késő este vagy Szerda-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok. Holnap, szerda délután, estére keresünk adatlapunk szerint egy ápolt partnert, esetleg partnereket. Viber alap, ha nincs, válasz sincs. Huncut napot
Szexi crossdresser baszható popsipuncival keres ápolt férfias belevaló pasit, hely belvárosban megoldott.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Helló péntek délutáni , esti programhoz keresek partnert esetleg partnereket . Hely adott (Salgótarján), akár másnapig is lehet maradni nyugodtan .
Délpest környékén benne lennék pár dologban.
Hölgyet keresek mai napra kellemes erotikára
Ki szopatna ma meg Kecskeméten ?
Írj…
Írj…
Sziasztok,vörös dús szőrzetű nagy mellű nöket keresek kor alkat mindegy higénia és tel szám fontos
Mai nap délután 15 óra környékén Győrben lenne hölgy aki kényeztetésre vágyik?