Pécs és környékén valaki(k)?
Újpesten most?
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!
Sziasztok !
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
Szerda (25) estére keresünk biszex férfit, kellemes este eltöltéséhez.
Baszatnám a popsim ma este! Hely van belváros… gyere…
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Ma este belvárosban hely van, pasi aki szopatna dugna egy formás igényes crossdresst?

Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Nyíregyházán idősebb irányítni szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz Okt 23 Hétfő 21-től reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Up
(Ez egy válasz Bibeerke üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 05:37

Hello ma estefele nagykanizsa soifok tamasi szekszard baja utvonalon szopnek.jelentkezni uzenetben.
Fehervaron kalandozna vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szopnék Kecskeméten élvezésig
Írj ha érdekel…
Írj ha érdekel…
Kb egy ora múlva Debrecen-Szolnok-Kecskemet szakaszon vki kozos hoki, v egymas mellett hoki? Privatban irj!