Miskolci vagy környékbeli idősebb hölgyet boldogítanék. Illedelmes és figyelmes vagyok.
Sziasztok! 29 éves ápolt igényes pasi vagyok hölgyek és párok társaságát keresem Alsóörsön és környékén napközbeni kalandra.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok.
Ma délelőtt, kora délután, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral! Akár Délegyházi napozásra.
Ma délelőtt, kora délután, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral! Akár Délegyházi napozásra.
Ma délelött lenne Pár aki szívesen találkozna??
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Mára keresek lányt vagy párt helyem van Bp en.
Írjatok
Írjatok
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk. Szívesen masszirozok is. Svéd, talp stb. Igény szerint kis extra is lehet. Érettebb hölgyek is érdekelnek.
Gödöllő BP reggel 6 körül? Szopnék
Sziasztok! Vas vármegyéből keres nőt,párt tartós intim kapcsolatra nő esetén akár többre. Diszkrét,normális,kedves pasi vagyok.HELLYEL RENDELKEZEM! Ha érdekel és izgat milyen lehet egy nagy makkú pasival együtt lenni akkor ne habozz írni. Érezzük jól magunkat! Írj bátran!
Júli 20-án a napközben a déli parton leszünk, pár órás alkalmi kalandot keresünk, pasi, vagy pasi társaság, pár, vagy esetleg ha létezik ilyeny nő szemékyében! üzenetben irj.
Közös hokihoz keresek nyitott típusú kíváncsi kezdő hetero fiút urat.Igényes ápolt srác vagyok,helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni,igérgetők kerüljenek.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Sziasztok, ma Zánka környékén belevaló dugni szerető pasival taliznék, írjatok
Szopni szeretnék helyem van privizz Zala megye Vas megye
Ma vagy holnap valaki Balatonlellén vitorlázás is
Pápa-Veszprém között uni vagy aktív srác aki kalandozna? Esetleg kíváncsi hetero
Most Budán Biszex
Kaposvári vastagfaszú pasi vagyok. Rendszerere van Kaposváron valami? Hölgyek, párok írjanak!