Sziasztok!
Marcaliban keresek hölgyet vagy párt ma napközben helyem van!
Marcaliban keresek hölgyet vagy párt ma napközben helyem van!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi. Parokkal osmerkednek bpn aktiv vagyok van itt okyan aki nemcsak irogatni akar ?
Sziasztok!
Sexpartnerem fogadnám ma reggel!Monor!
Sexpartnerem fogadnám ma reggel!Monor!
Holnap 11 környékén soroksári auchan környékén lesz egy kis szabadidőm, valaki jár arra?

Sziasztok, budapesti hölgy kedvére tennék és betenném..

Sziasztok holnap 12.kerületben esetleg hölgy vagy pár?
Sziasztok. Hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok!
Ma estére keresek unatkozó magányos hölgyet!
Ma estére keresek unatkozó magányos hölgyet!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket

A többit privátba megbeszéljük

Laca
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok.Ma Egerben pár keresek napközben ahol a högytag párja előtt szopná méretes farkam.autóban szabadban is
Sziasztok baranya megye és körzetében keresek lányokat hölgyeket párokat közös együttlétre akár tabumentesen is
Csinos hölgy vagy pár lenne most közös-kölcsönös örömszerzésre Budapesten és környékén?
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek partnert
Most indultam, ha esetleg van érdeklődő....
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 21:03

Sziasztok!
Nemsokára indulok Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon. Hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Nemsokára indulok Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon. Hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Írtam privátban elérhetősegemmel várom vissza jelzésed !!
(Ez egy válasz Moncsika2 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki ma estére Baranyában?
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.