?
Sziasztok !
Ma napra Budapesten keresunk lanyt egy haverommal 1lany2fiu felallashoz!
En 32 vagyok haverom 28
Helyunk is van!
Ma napra Budapesten keresunk lanyt egy haverommal 1lany2fiu felallashoz!
En 32 vagyok haverom 28

Helyunk is van!
Esetleg Somogyból pár,hölgy aki ma este szeretne valami huncutságot?Barcs-Nagyatád környékéről?Komoly,normális férfi vagyok!
Tatai tonal ma este valaki holgyek parok ?
Sziasztok.Ma egész nap, éjjel hölgyet, párt fogadnék csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted.
Zalaegerszegen ma és holnap délután szopnék. Helyem van.
Faszimádó Transzi vagyok. Július 8 Szombat 16-21 óráig Szombathelytől 20 km-re egy földes úton flangálok csillogó olajos popsival..Aki kurogatná a seggem és szopatna az írjon..
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hölgyek parok bpn ma valaki aki nemcsak irogat hanem cselekedni ie mer
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek sexpartnernek!
Jó is az a asszony! Kívánatos szép a punci
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 07. 08. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 00:18

Szombat estére potens asszonydugót keresek aki el is jön és nem csak a szája nagy!
Tiszafüreden keresnék hölgyet, urat szexre. /szopatás, szexjátékok/
sziasztok szívesen ismerkednénk párokkal mai nap folyamán közös gabalyodás céljából
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Szombat estére potens asszonydugót keresek aki el is jön és nem csak a szája nagy!
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Valaki most egy kaland? Pest és környéke?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND