Bi parokkal ismetkednek csak parokkal bpn
Sziasztok! Székesfehérváron keresek egy hölgyet alkalmi kalandra. 27 vagyok, helyem van átlagos alkat.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Sziasztok! Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várlak szeretettel.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon Telki ,Budakeszi, 12 ker környéke szép estét üdv P
Ma este Tata, Tbánya környékén szopatna valaki?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziaszzok. Vasarnap 9-12 ig raerek budapesten. Szivesen talalklznke holgyekkel vagy parokkal. Kocsival tudok erted menni. Valaki raer?
győri hölgyet keresek péntek estére
Sziasztok. Ma esti talira keresünk 30-40közti ápolt uriembert cuckoldra. Györ mellett lakunk.
Nőt kényeztetnék reptéren most
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!Monoron
Sziasztok Ma napközben huncutkodnék lánnyal párral. Magódon a hely megoldott
Sziasztok!
Zalaegerszegen pasi ma 14-ig? Orálisan kényeztetnék. Hely adott.
Sziasztok! Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várlak szeretettel.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sziaszok! Alkalmi szexet keresek. Ápolt pasit várom
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!