Sziasztok Párt vagy Lányt keresek péntek (04.11.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapesten mostanság…? Hölgy/pár?

Neszmély környékén orál?
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Üdv, na Újpesten vagy a kornyeken valaki? Nő vagy pár utazni tudok vagy akár a szabadba is vagy kocsiba

Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Cegléd Nagykőrös Kecskemét környékén valaki?
budapest XI. ker ??
Sziasztok.
Ma este Hatvan és környékén kíváncsi pár,hölgy?
Biszex párhoz is csatlakoznék.
Creampie,cuckold,wife sharing közös maszti,bármire nyitott lennék..
Ma este Hatvan és környékén kíváncsi pár,hölgy?
Biszex párhoz is csatlakoznék.
Creampie,cuckold,wife sharing közös maszti,bármire nyitott lennék..
Sziasztok Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van ma este vagy szívesen utazom is. Részletek privát üzenetben
Sziasztok
Holnap 13.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben
Puszi Kata

Ma napközben Nógrád megyében valaki?
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Fiatal srácnak keresünk könnyed játékokra barátot. Ápoltság, intelligencia alap.
Sziasztok . Szombaton Győrben leszek ,szervesen talalkoznék lánnyal,párral...egy alkalmas szexre...
Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok