Sziasztok, pénteken Esztergomban szaunázunk. Párral szívesen ismerkednénk. Írjatok privátban, ha jönnétek.
Sziasztok. Pécsen ma valaki?
Ujpesten akinek van helye? Közös cumi?
Sziasztok.
Szépvölgyi paekolóba ilyenkor hölgy vagy pár?
Szépvölgyi paekolóba ilyenkor hölgy vagy pár?
Sziasztok!Ma estére keresek bi pasit aki el is jön fixen!Zirc környékén van helyen.Uni/passzív vagyok.Nézz adatlapot.
Írjatok

Popsi dugó belevaló pasit keresek. Bp belváros.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Most megkóstolható a farkam
Sziasztok! Ma valaki egy kaland? Xix. Keruletben van helyem is.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Csak hetero alapon ismerkedem. Persze ez nalam relativ hogy "keresek rövid időn belül"
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Péntek délelőtt ismerkednék, kalandoznék Bpn vagy környékén. Írj privát.
Sziasztok, holnapra keresnék Szolnokon lányokat / párokat
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van péntek estére vagy szívesen utazom is.
hölgyeket kényeztetnék cegléd környéke
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Sziasztok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom leveled.Szép napot!
Sziasztok! Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozásra keresek olyan nagyfarkú férfiakat, akiket orálisan kényeztethetnék vagy jól megdugna. Kipróbálnám a CBTt vagy a fistinget. Szekszárd és vonzáskörzetében keresek.