Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Ma délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, M0 környékén találkoznék hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!
Sexpartnereim keresném ma de.!
Jò estét
Érden és környékén keresném partnerem, vagy partnereink aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolodásra ma estére. És csak aki tényleg találkozna is.

Jò estét
Érden és környékén keresném partnerem, vagy partnereink aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolodásra ma estére. És csak aki tényleg találkozna is.

Ma estére keresek
Nem vagyok kamus, ha megnézte volna tisztelt Brúnó az adatlapot, akkor látta volna, hogy kB 10 éves és az alatt változott hogy csak a pasi keres. 2. Magányos pasit kb 3 hónapig kerestünk de csak pasis játékra. De annyi bunkó ingyen pinavadász volt, igy beszüntettük. Érdekes módon a trágár reakcióját nem említi, mikor nem én kerestem meg önt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 17:07
Törölt felhasználó (3971332)

Messzire nem kell menned hogy egy màsikba bele fuss, Ö a biszexpasit pld …
Ok tudom most tiltva leszek egy hétig de ennyi kamus nekem is sok már
Ok tudom most tiltva leszek egy hétig de ennyi kamus nekem is sok már
Sziasztok!Ma estére keresek 45év fölötti normális,kedves pasit érzéki szexre....!Helyem van Debrecen mellett,küldj telefonszámot privátban!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Debrecenben keresünk ma estére fiatalos normál testalkatú pasit harmadiknak vagy párt. Írj üzit!

Ma este keresek aktív/bi srácot orál kalandhoz Budapestről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Hely szükséges.
Sziasztok, budapesti hölgyet keresek a hétvége maradék részére.
Hölgyek Párok!
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
M1, vagy Bp ma este, éjjel?
Szfehérvár kkén ma valaki, aki pasit keres?
Élvezkednék Este !
Sziasztok! ma este valaki aki szeretne találkozni?

Messzire nem kell menned hogy egy màsikba bele fuss, Ö a biszexpasit pld …
Ok tudom most tiltva leszek egy hétig de ennyi kamus nekem is sok már (Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok tudom most tiltva leszek egy hétig de ennyi kamus nekem is sok már (Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)