Sziasztok. Pest és környékén, nagy örömömre szolgálna, mostanság egy kis alkalmi szex. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Seggbe k.ni szerető pasit keresek ma, hely van
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám.. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok holnap reggel közös mókázás Bpn? Helyre szükségünk lenne. Írj priv üz.
Sziasztok. Péntek(24) Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra

Napkozben raero lanyt vagy part keresek. Straponnal dugatnam magam, kozben szivesen szopok is(parok eseteben). Tapasztalatom van! Budapest belvaros? Fot? Godollo?
Sziasztok párt fogadnék Budapest 15 kerületben. Helyem lenne többi privátban köszönöm
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Zalaegerszegen most kényeztetnék pasit. Hely van.
Sziasztok!
21 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon keresek párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
21 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon keresek párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!
60+OS hölgyet keresek kényeztetésre.
Sziasztok!
Budapest és környékén pár, esetleg hölgy?
Budapest és környékén pár, esetleg hölgy?
Ma estére partnert keresünk. Szőrtelen nagyobb farok előny
Sziasztok. Kedd reggelre keresek Budapesten hellyel rendelkező igényes, diszkrét kalandot. Írj priv üz!
Ma este Fehérvár környékén kalandoznék...
Ápolt pasi vagyok..
Ápolt pasi vagyok..
Sziasztok!
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Hétfő reggel felugorhatna hozzánk egy jó pasi.
Csak az írjon aki tényleg el is tud jönni. Veszprém!
Csak az írjon aki tényleg el is tud jönni. Veszprém!
Sziasztok!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.